Sis esportistes de la Barça Escola Barcelona accedeixen als equips formatius

Sis esportistes de la Barça Escola Barcelona accedeixen als equips formatius

La temporada 2019/20 s’incorporen quatre jugadors de futbol i dos de bàsquet a les categories inferiors del FC Barcelona

Un total de sis jugadors que durant la temporada 2018/19 han estat jugant a les diferents categories de la Barça Escola Barcelona han estat seleccionats pels equips formatius per formar part la pròxima campanya de les seves plantilles. En aquest cas, seran quatre futbolistes i dos jugadors de bàsquet els que han fet el pas de l’escola cap als equips inferiors del FC Barcelona a partir del pròxim mes de setembre.

En el cas del futbol, les esportistes Elena Vizuete, Abril Rius i Paula Domínguez començaran els entrenaments amb l’equip aleví-infantil de cara a la temporada 2019/20. Per a Vizuete, nascuda el 2010, era el seu segon any a la Barça Escola, mentre que Paula Domínguez (2009) ha accedit al formatiu després del seu primer any al projecte. En el cas d’Abril Rius (2009), el seu camí cap als equips de la Masia va començar a la Barça Escola Perfeccionament del Vallès, ubicada a Viladecavalls, abans de passar per la de Barcelona als Annexos al Miniestadi i acabar finalment jugant amb el formatiu a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Pel que fa als equips formatius masculins, John Ovie Adams Silva (2012) passa a formar part del planter del Benjamí D per al nou curs després de només un pas d’un any a la Barça Escola Barcelona.

Dins de la secció de bàsquet, liderada per Roberto Dueñas i Nacho Solozabal, el jugador Biel Poblet (2008) passa a formar part de l’equip Mini de les categories inferiors després d’haver-se format durant les tres darreres temporades a la Barça Escola. Poblet és un dels esportistes que ha format part d’aquest projecte des del dia de la seva fundació. També passa a l’equip Mini del Barça CBS la jugadora Clàudia Claramunt (2008), que també ha estat vinculada a la Barça Escola durant dues campanyes.

La collita de la Barça Escola Bàsquet podria haver-se completat amb un setè jugador mitjançant Oskar Skaaning (2008), d’origen danès, que des de meitat d’aquesta temporada ja formava part de l’equip Mini del FC Barcelona tot i ser un any més petit que la resta dels seus companys. Finalment, la família de l’Oskar se’n torna cap al seu país per motius laborals i el jove esportista no continuarà dins del formatiu del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut