El Barça, cap de sèrie d’una Champions duríssima

El Barça, cap de sèrie d’una Champions duríssima

Els blaugrana s’asseguren evitar a l’Sporting de Portugal, el Benfica i el Kairat en el sorteig de la Main Round que se celebrarà aquest dijous dia 4 de juliol

Pràcticament no s’ha acabat la temporada i la UEFA Futsal Champions League 2019/20 ja escalfa els motors amb el sorteig de la Main Round que se celebra aquest dijous dia 4 de juliol a Nió. El Barça parteix com a cap de sèrie, igual que l’actual campió, l’Sporting de Portugal, el Kairat i el Benfica. Aquests equips no es podran enfrontar entre ells.

Les seus i els possibles rivals, definits

Els quatre amfitrions de la Main Round - són aquests: Halle Gooik (Bèlgica), bombo 2; Dobovec (Eslovènia), bombo 3; Berettyoujfalu (Hongria), bombo 4; I Vytis (Lituània), bombo 4. Això vol dir que el Barça visitarà un d’aquests quatre països per disputar-hi la Main Round entre els propers 8 i 13 d’octubre.

I atenció a la resta de possibles rivals, perquè hi ha equips molt potents. Els més perillosos són aquests quatre: ElPozo, al bombo 2; l’Ekonomac serbi, també al bombo 2; i el campió i subcampió rús, el Tyumen i el KPRF de Moscou, els dos al bombo 3.

La resta de possibles rivals del Barça són aquests: Ayat (Kazakhstan), bombo 2; Araz Naxçivan (Azerbaidjan), bombo 3; Kherson (Ucraïna); i Mostar (Bòsnia).

Reglament competició

La dinàmica del sorteig emparella el Barça amb un dels equips amfitrions, i després amb un equip de cada un dels bombos restants –excepte el bombo 1 dels caps de sèrie-.

Dels quatre equips que integren els grups de la Main Round, cal tenir en compte que tres es classifiquen per disputar l’Elite Round i només un queda eliminat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut