El Barça es llueix en el campionat d’Espanya sub-23 a l’aire lliure

El Barça es llueix en el campionat d’Espanya sub-23 a l’aire lliure

El conjunt blaugrana va acabar primer en el medaller amb 16 metalls, set dels quals van ser ors

Héctor Santos podria ser un bon resum de l’actuació del Barça al campionat d’Espanya sub-23 a l’aire lliure. El saltador blaugrana va tornar a millorar la seva marca personal amb un salt de 8 metres i 11 centímetres aconseguint establir un nou rècord del campionat (millorant el salt de Yago Lamela de 8.05 vigent des del 1998) i situant-se segon en la rànquing europeu sub-23.

Pugen amb força

I és que el Barça d’Atletisme va tornar a lluir-se en el campionat sub-23 aconseguint un total de 16 medalles -el club que més es va endur-, de les quals set van ser ors, 5 van ser plata i quatre de bronze. Així doncs, a més de Santos també caldria destacar les actuacions de Pol Retamal o Pablo Sánchez-Valladares, campions d’Espanya sub-23 en la prova dels 200m i 800m respectivament, Adrián Ben i Marta García, els quals es van imposar en la prova del 1.500 metres tant en categoria masculina com en femenina, o la de Pol Villa, or en el decatló amb un total de 6.771 punts.

Un juliol i un agost prometedors

Aquests resultats arriben a les portes dels campionats d'Europa sub-23, que es disputaran a Suècia del 11 al 14 de juliol, i que atletes com Retamal, Porras, Santos o Valladares ja tenen les mínimes per ser-hi. A més, l'optimisme blaugrana també es pot allargar fins a finals d'agost per al campionat d'Espanya absolut a l'aire lliure, que enguany es disputarà a La Nucia.

Foto:JJ Vico | https://fotosjjvicoatletismo.com/

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut