Jordi Cardoner viu una emotiva celebració dels 60 anys de la Penya Blaugrana Igualada

Jordi Cardoner viu una emotiva celebració dels 60 anys de la Penya Blaugrana Igualada

El vicepresident primer del Barça fa referència a la figura del seu avi, Nicolau Casaus, i destaca la seva vinculació familiar amb la capital de l'Anoia

La Penya Blaugrana Igualada ha celebrat aquest dissabte 29 de juny el seu 60è aniversari amb un sopar commemoratiu que ha comptat amb la presència del vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus.

En el sopar d’aniversari que s’ha celebrat a la seu de l’Ateneu Igualadí, Jordi Cardoner ha estat acompanyat per l’exjugador i membre de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Maria Calderé; el president de la Penya Blaugrana Igualada, Antoni Claramunt; el president de la Federació de Penyes Barcelonistes de l’Anoia, Alt Penedès i Garraf, Jaume Múria; el president de l’Ateneu Igualadí, Antoni Codina, i la primera tinent alcalde d’Igualada, Carme Riera.

La penya igualadina és una de les més antigues del FC Barcelona i la celebració d’aquests seixanta anys d’història és una demostració de la fidelitat i continuïtat que ha tingut el suport dels penyistes igualadins cap a l’esport blaugrana. Amb més de 320 membres, és la més gran de la Federació del territorri de l'Anoia, Alt Penedès i Garraf, i destaca per la gran activitat que sempre l'ha caracteritzat, així com pel fet de mantenir diferents equips de futbol en col·laboració amb la Secció Esportiva de l'Ateneu Igualadí, i haver instaurat aquest any el primer Torneig de Penyes de Futbol Base Nicolau Casaus

Lligam familiar amb Igualada

Precisament la figura de l'ex vicepresident de Barça i avi de Jordi Cardoner, Nicolau Casaus, ha estat molt present a la celebració d'aquest 60è aniversari, tant en l'exposició fotogràfica commemorativa de la celebració instal·lada a la sala d'entrada de l'Ateneu, com en el parlament de l'actual vicepresident primer del FC Barcelona. 

Jordi Cardoner ha recordat que el seu avi Nicolau Casaus havia estat molts anys a Igualada, així com la seva vinculació amb l'Ateneu, ja que de jove, havia estat jugador del seu equip de futbol. "És una jornada molt especial per a mi, perquè estic molt vinculat a aquesta ciutat, on el meu avi hi va viure molts anys, hi van néixer la meva mare i la meva àvia, i jo hi venia molt sovint de petit. Jo tinc sang igualadina".

En aquesta ocasió, Jordi Cardoner i Casaus ha fet donació d'un regal molt especial a l'ajuntament de la ciutat i al propi Ateneu Igualadí, ja que ha lliurat als seus representants un recull de documents, notícies de premsa i cartells que un company d'equip li havia regalat al seu avi, relacionats amb l'activitat esportiva i futbolística d'Igualada dels anys vint, i que mantenia la família després de la mort de Nicolau Casaus.

Després dels corresponents parlaments i intercanvis d’obsequis entre els representants de les institucions presents, al voltant de 200 penyistes que no han volgut faltar a aquesta festa d’aniversari, han estat els protagonistes d’un animat sopar en el qual han pogut comentar aspectes relacionats amb l’actualitat barcelonista i amb el moviment penyístic en general. També ha estat present al sopar una bona representació dels jugadors que formen els diferents equips de futbol base de la Societat Esportiva Ateneu-Penya Blaugrana Igualada

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut