Definida la fase de grups del Barça Lassa a la Velux EHF Champions League

Definida la fase de grups del Barça Lassa a la Velux EHF Champions League

Els de Xavi Pascual competiran en un grup A amb equips exigents, entre els quals destaca el poderós PSG i el campió de la Bundesliga, el Flensburg

El Barça Lassa ja coneix quins seran els rivals a la fase de grups de la Velux EHF Champions League. Els homes de Xavi Pascual competiran en el grup A, on figuren els conjunts següents: PSG, Flensburg, Aalborg, Pick Szeged, Zagreb, Elverum i Celje.

D'aquesta manera, el Barça Lassa s'enfrontarà al poderós equip francès, al campió alemany, i al Pisck Szeged, conjunt que es va quedar a les portes de l'última Final Four. Així doncs, els blaugranes eviten equips com el Vardar, el Kielce o el Veszprém, tots tres van disputar la Final Four de Colònia d’aquest darrer curs acompanyant els homes de Xavi Pascual. 

David Barrufet: "El nivell de la Champions és molt alt"

El mànager esportiu de la secció d'handbol, David Barrufet, ha analitzat els rivals del Barça Lassa a la fase de grups de la Velux EHF Champions League. "Estem enquadrats amb grans rivals. Tant el PSG com el Flensburg són campions de la seva Lliga i el Pick Szeged va estar a punt d'accedir a la Final Four. Per tant, es tracta d'un grup fort". "El nivell de la Champions aquest any és molt alt i tots dos grups són molt forts. Hem de treballar dur i donar la millor versió", ha afegit David Barrufet. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut