L'equip femení i el masculí de l’ABJ es proclamen campions del Torneig de Terrassa i el de la Teixonera

L'equip femení i el masculí de l’ABJ es proclamen campions del Torneig de Terrassa i el de la Teixonera

El passat 8 de juny tots dos equips van participar en dos tornejos benèfics

L'equip de l'Agrupació Barça Jugadors es va sumar al torneig solidari de la Teixonera per, d'aquesta manera, donar suport a l'enviament de material esportiu a Burkina-Faso. El torneig estava organitzat per la penya barcelonista Teixonera i l'escola de futbol Stoichkov. Els equips que van participar a l'esdeveniment, juntament amb l’ABJ masculí, van ser el Teixonera, la Damm FC, U.A Horta. La convocatòria dels jugadors de Lico, guanyadors del torneig, va estar formada per Juanjo Ruíz, Jonathan Ortuño, Jordi Torcal, Javi Botella, Marc Escobar, Oscar Lausin, Andrés Ferrés, Perez Humanes, Javi Priego, Marcos Zamora, Jose Manuel Martínez i Sergio Martínez. 

També les jugadores de l’ABJ Femení van participar en el Torneig de Terrassa el mateix 8 de juny,  un acte que buscava solidaritat per a afrontar el que es coneix com a malalties estranyes. Una de les peculiaritats de l'esdeveniment era que per primera vegada les jugadores de l’ABJ femení participaven en un torneig en el qual els equips que el conformaven eren equips formats per veteranes. Sobre aquest tema, Esther Inglés, membre de l'Agrupació ha explicat que: “realment és una novetat molt positiva, el fet que ja es comencen a generar partits entre veterans perquè això significa que existeix, o almenys, s'està creant una continuïtat en altres entitats”, . fins al moment les jugadores només s'havien servit d'equips que seguien en actiu.

L’ ABJ Femení va comptar amb la participació d'Alexandra Alvarez, Araceli Benavente, Esther Imaz, Gemma Giró, Africa Ocaña, Cristina Jiménez, Rosanna Miquel, Núria Suñé, Maria Amo, Vanesa Cabeza, Loli Lamarca, Carla Tomás, Sílvia Mariano, Esther Torrecilla i Adelina Pastor guanyant el torneig sota els ordes de Joan Carles Hidalgo.




Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut