Els acords de la Junta Directiva

Els acords de la Junta Directiva

La Junta ha aprovat el programa previst per a la celebració dels 40 anys de la Masia, la proposta d'un conveni de col·laboració amb Barcelona Global, així com també la creació de cinc penyes; A més, ha estat informada dels resultats de l'estudi sobre el comportament de la conversa digital sobre el FC Barcelona i ha expressat el seu condol per la mort de l'exdirectiu Ramon Pont

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida avui en sessió ordinària al Camp Nou, ha tractat sobre les qüestions següents:

 Condol per la mort de Ramon Pont

 La Junta Directiva vol expressar el seu condol per la mort, divendres passat, de Ramon Pont Amenós, que va ser directiu del FC Barcelona, entre els anys 2010 i 2018, i vicepresident de la Fundació Barça.

 Ramon Pont, empresari brillant i home d’una gran qualitat humana, va ser la veu de l’experiència a la Junta Directiva, i va tenir un paper molt destacat en l’evolució i el creixement de la Fundació en els darrers anys.

 Celebració dels 40 anys de la Masia

La Junta Directiva ha aprovat el programa previst per a la celebració dels 40 anys de la Masia, que es compliran el proper 20 d’octubre. Amb un seguit d’actes commemoratius, el Club vol retre un reconeixement a tots els jugadors que s’han format al futbol base del Club. Entre els actes programats es preveu la inauguració del ‘Passeig de Llegendes de La Masia’, que es crearà a l’Estadi Johan Cruyff, una exposició fotogràfica, una trobada de residències formatives de tot l’Estat, un documental i un llibre sobre la història de la Masia, entre d’altres.  

 Anàlisi de la conversa digital sobre el FC Barcelona

 La Junta Directiva ha estat informada dels resultats de l’estudi que en els últims 18 mesos s’ha realitzat sobre el comportament de la conversa digital sobre el FC Barcelona, al marge de les seves pròpies xarxes socials.

 L’encàrrec neix de la voluntat del Club de conèixer la percepció de la marca Barça a l’àmbit digital, i d’entendre el comportament d’aquesta tipologia de converses.

 El contingut total d’aquest estudi estarà disponible demà al web del Club, amb la voluntat de fer una crida a la reflexió, i de contribuir a promoure les bones pràctiques, el fair-play i les conductes ètiques, també en l’àmbit de les converses digitals vinculades al Club.

 Conveni de col·laboració amb Barcelona Global

 La Junta Directiva ha aprovat la proposta d’un conveni de col·laboració amb Barcelona Global, la plataforma privada d’empreses, empresaris, professionals i emprenedors de Barcelona, que té com a objectiu la millora de la competitivitat global de Barcelona i la seva projecció internacional.

El FC Barcelona, que en el marc d’aquesta col·laboració ja va participar la setmana passada amb les ponències pronunciades pel vicepresident Jordi Moix i per la directiva responsable del Barça Innovation Hub, Marta Plana, en una de les jornades del London Day, adquireix la condició de soci protector i contribueix al posicionament de Barcelona en aquest escenari de competitivitat a nivell mundial.

 Aprovació de noves Penyes

La Junta Directiva ha aprovat la creació de cinc noves penyes, totes de l’àmbit internacional. La relació completa de les noves penyes aprovades és la següent:

Barça Penya de Kinshasa

Kinshasa          

REPÚBLICA DEL CONGO

 

Penya Blaugrana Abidjan  

Abidjan             

COSTA D’IVORI

 

Penya Blaugrana Accra                                                              

Accra                

GHANA

 

Penya Barcelonista Ouagadougou a Burkina Fasso                  

Burkina Fasso    

BURKINA FASSO

 

Penya AraBlaugrana of Nazaret                                                

Natzaret             

ISRAEL

 

La creació d’aquestes cinc noves penyes a l’àmbit internacional evidencia el creixement de la marca Barça i del moviment penyístic del Barça a tot el Món.

 Amb la incorporació d’aquestes penyes, el FC Barcelona ja en suma un total de 1.247, de les quals 601 estan ubicades a Catalunya i els Països Catalans, 512 a la resta de l’Estat i 134 a la resta del Món. D’aquesta manera, el cens total del moviment a data d’avui, és de 164.113 penyistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut