‘Casa de Nines, 20 anys després’ amb descompte especial per als socis

‘Casa de Nines, 20 anys després’ amb descompte especial per als socis

El Teatre Romea acull a partir del 25 de juny l’obra dirigida per Sílvia Munt i interpretada per Emma Vilarasau i Ramon Madaula

Del 25 de juny al 4 d’agost, el Teatre Romea acollirà l’obra teatral Casa de Nines, 20 anys després, de Lucas Hnat, a partir del clàssic d’Henrik Ibsen que, sota la direcció de Sílvia Munt, està interpretada per Emma Vilarasau, Ramon Madaula, Júlia Truyol i Isabel Rocatti.

Els socis del FC Barcelona disposen per a aquesta funció d’uns descomptes exclusius que serà d’un preu especial de 15 € per a les funcions dels dies 29 i 30 de juny, i del 5 al 7 de juliol, en una promoció limitada a les primeres 100 entrades.

Per a la resta de funcions del 26 de juny al 4 d'agost, els socis del FC Barcelona disposaran d’un 15% de descompte del preu de venda al públic.

Compra d’entrades aquí:

ENTRADES "CASA DE NINES, 20 ANYS DESPRÉS"

Dades d’accés
Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Les entrades comprades online es reben directament a l’adreça electrònica amb la qual s’ha fet la compra. Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l’entrada. 

Sinopsi  

Què passaria si la Nora, el personatge més conegut de Henrik Ibsen, aparegués a la mateixa casa que havia deixat enrere vint anys abans? Emma Vilarasau i Ramon Madaula ens ho expliquen de la mà d'un autor nord-americà d'èxit

Segur que encara recordeu el final de Casa de nines, una de les creacions més conegudes d'Ibsen. Un drama prefeminista ambientat a Noruega en el qual la Nora, la seva protagonista, no acceptava representar el paper assignat a les dones del seu temps i ser tractada com una pertinença més, una nina en mans del seu marit. Ella era l'encarregada de tancar l'obra en sortir per la porta principal del domicili familiar per no tornar-hi mai més. Dins, quedaven un marit -el banquer Torvald Helmer- i uns fills que, des d'aquell moment, serien aliens a la nova vida que emprenia la Nora.

Però, i si vint anys més tard, aquesta dona valenta i inconformista tornés a picar a la mateixa porta? En aquest text, Hnath converteix la porta a la qual truca la Nora al principi de la funció en un personatge més. En traspassar-la per tal de demanar al seu marit que signi els papers del divorci, la protagonista es veurà obligada a defensar les seves eleccions davant dels habitants de la casa i a assumir les conseqüències que els seus actes van tenir en la vida dels qui havien estat els seus familiars directes. 

Durada: 110 min
Idioma: Català
Una coproducció del Grec 2019 Festival de Barcelona, Teatre Romea i Verteatro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut