Ja pots demanar via 'online' la teva foto amb els primers equips del Barça

Ja pots demanar via 'online' la teva foto amb els primers equips del Barça

Els socis de 4 a 12 anys, poden sol·licitar la fotografia amb els jugador dels primers equips de futbol masculí i femení. Amb els equips de bàsquet, handbol, futsal i hoquei patins es pot sol·licitar fins als 15 anys

El FC Barcelona ha inclòs a les seves tramitacions online la sol·licitud perquè els joves socis de 4 a 12 anys puguin fer-se una fotografia amb els jugadors dels primers equips de futbol, masculí i femení, abans de l’inici d’un dels seus partits.

També és podrà tramitar via online des del web del Club les peticions d’aquells socis entre 4 i 15 anys que desitgin fer-se aquesta fotografia amb un dels primers equips dels altres quatre esports professionals del FC Barcelona (bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins).

La novetat d'aquest servei que ve oferint el Club als joves socis del Barça des de fa unes temporades amb els equips masculins professionals, és que a partir de la propera temporada 2019/2020 s'afegeix la possibilitat de poder fer-se també la fotografia al costat de les jugadores del primer equip femení de futbol abans d'un dels seus partits.

Cada jove només es podrà fer una vegada la fotografia amb un mateix equip, però poden fer la seva petició per diferents equips de futbol o de les seccions.

La nova tramitació online permetrà omplir el formulari de petició per part dels pares o tutors del soci. Cal tenir present que serà indispensable l’autorització de tots aquells que tinguin la pàtria potestat del menor.

Formularis de sol·licitud

Si desitja sol·licitar la fotografia del menor amb alguns dels primers equips, cal omplir el formulari que trobareu en els següents enllaços, entrant amb el codi i la clau del menor que es vol fer la foto:

 El Club es posarà en contacte amb els pares o tutors dels nens per convocar-los i donar-los les instruccions corresponents, així com el dia i l’hora de la trobada. Us recordem que a causa del gran volum de sol·licituds, hi ha un temps d'espera d'uns quants mesos des del moment de la inscripció fins al moment de fer la fotografia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut