Marc Gasol, campió de l’NBA

Marc Gasol, campió de l’NBA

Els germans Gasol es converteixen en els primers germans a aconseguir l’anell de campió

Marc Gasol ha fet història aquesta matinada amb la conquesta de l’anell de campió de l’NBA després que els Toronto Raptors s’hagin imposat als Golden State Warriors (110-114). Un triomf que permet als germans Pau i Marc escriure una nova fita en el bàsquet. I és que són els primers germans a assolir aquest repte en la història de la competició després que Pau Gasol ho fes les temporades 2008/09 i 2009/10 amb Los Angeles Lakers.

Sacrifici per acabar tocant el cel

Marc Gasol va passar per les categories inferiors blaugranes i va jugar al Barça Lassa del 2003 al 2006, tres temporades en què Marc va conquerir una Lliga (2003/04), precisament sota les ordres de Svestislav Pesic. Posteriorment, i després de jugar a l’Akasvayu Girona, va fer el salt a l’NBA. Allà Marc va debutar vestint la samarreta dels Memphis Grizzlies, on ha jugat fins al febrer d’aquest any. Un canvi d’aires als Toronto Raptors que han permès a Marc ser campió de l’NBA.

Pau Gasol, doble campió

Cal recordar que Pau Gasol, que va guanyar dues lligues (1998/99 i 2000/01) i una Copa del Rei (2000/01), va conquerir l’anell de l’NBA dues vegades amb els Lakers (2008/09 i 2009/10). Una llarga trajectòria a l’NBA en què ha defensat la samarreta dels Memphis Grizzlies, Los Angeles Lakers, Chicago Bulls, San Antonio Spura i Milwaukee Bucks, on juga actualment.

Marc Gasol i Pau Gasol
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut