Nova app de socis per fer més fàcils tots els tràmits

Nova app de socis per fer més fàcils tots els tràmits

Unifica els serveis que oferien les aplicacions Socis, Passaport i Seient Lliure en una de sola, alhora que incorpora noves gestions i avantatges

Els socis del FC Barcelona disposaven fins ara de tres aplicacions per gestionar els seus serveis: l’antiga app Socis, Passaport i Seient Lliure. Amb l’objectiu d’unificar aquests serveis en una única aplicació, millorar l’experiència d’ús i potenciar el canal digital, el FC Barcelona ha publicat aquesta temporada la nova app Socis.

La nova app no només es limita a unificar tots els serveis de les apps anteriors, sinó que fa un pas més enllà i permet fer moltes més coses. Com, per exemple, gestionar tots els carnets de la família des d’un mateix compte, sol·licitar invitacions per a menors, gestionar l’abonament de la llista d’espera, comprar entrades, consultar les darreres notícies, beneficis i plans de viatge o accedir a tràmits online.

Avantatges, serveis i descomptes

Amb la nova app Socis es podrà continuar gaudint dels serveis i avantatges de les apps anteriors, com ara entrar al Camp Nou amb l’abonament digital, accedir al Tour Camp Nou Experience amb el carnet de soci digital, alliberar i recuperar els seients, consultar la bonificació obtinguda amb el Seient Lliure o activar els passaports infantils i sèniors, entre d’altres. A la Zona Soci de l’app es pot trobar l’accés a les notícies de l’àmbit de cada soci, els descomptes per a espectacles lúdics i esportius exclusius per a socis o la compra de marxandatge.

Com a novetat destacada, a la nova app Socis també es podrà trobar l’apartat Xarxa, que permet crear la xarxa d’amics culers i saber qui assistirà als partits. Com que per defecte es protegeix la privacitat dels socis, cal que aquests permetin que es trobi el seu nickname a la Xarxa, establint la seva privacitat com a pública dins la secció Perfil. Així els podran enviar sol·licituds de contacte que podran acceptar-les o no.

Descarregar l'app Socis

1- Buscar l'app a l'Apple Store (iOs) o Google Play (Android)
2- Cercar FC Barcelona Socis
3- Descarregar l'app (apareix nova icona a l'escriptori)
4- Apareix la pantalla de 'login' de socis.
5- Introduir clau de soci i codi personal. Acceptar política legal i de privacitat.
6- Apareix el calendari de partits. Escull el dia del partit que t'interessa o canvia d'esport prement la icona de la pilota

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut