El Mini acollirà el 'Messi10 Challenge LaLiga Summer Edition'

El Mini acollirà el 'Messi10 Challenge LaLiga Summer Edition'

Els socis i aficionats que vulguin viure la sensació de ser Messi per un dia poden adquirir les entrades al web del Club i a les taquilles del Camp Nou, de 10 a 19.30 hores

Ser Messi per un dia serà més fàcil que mai aquest estiu. I és que està previst que els mesos de juliol i agost el Miniestadi aculli l’experiència Messi10 Challenge LaLiga Summer Edition, organitzada pels promotors de l’espectacle Messi 10 by Cirque du Soleil, que s’estrenarà a Barcelona el proper 10 d’octubre.

El Messi10 Challenge LaLiga Summer Edition, que estarà obert en horari de 9.30 a 19.30 hores, estarà format per 6 proves repartides en 4 carpes. Els visitants, agrupats en grups de 12 jugadors amb un màxim de 2 acompanyants per participant, hauran de superar els diferents reptes en uns 35 minuts.

Aquesta experiència basada en el capità blaugrana serà una combinació entre habilitat física, la dels jugadors, i tecnologia puntera. La primera de les proves serà un Quiz sobre l’astre argentí. Com si es tractés d’un concurs televisiu, els participants hauran de contestar 10 preguntes sobre la vida de Messi i la seva carrera professional.

Un cop acabada la primera prova, els participants del Messi10 Challenge LaLiga Summer Edition tindran la sensació que estan a punt de saltar al terreny de joc. En aquesta carpa, els jugadors hauran de superar diverses proves d’habilitat i tècnica.

A la darrera carpa, els visitants es trobaran la prova més complicada: el Robokeeper. Els jugadors hauran de batre des del punt de penal aquest porter robotitzat, a qui Messi va ser capaç de fer un gol després de diversos intents.

Per poder ser Messi per un dia, els socis i aficionats podran adquirir les entrades per al Messi10 Challenge LaLiga Summer Edition a través del web del Club o a les taquilles del Camp Nou, de les 10 h fins a les 19.30 h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut