Primera victòria de la selecció espanyola en un Mundial

Primera victòria de la selecció espanyola en un Mundial

Fins a 7 blaugranes han participat en el triomf per 3-1 davant Sud-àfrica

Triomf històric de la selecció espanyola. En una victòria inèdita, les blaugrana han copat l’11 de la selecció espanyola en el debut contra Sud-àfrica (3-1) al Mundial de França -tot just la segona participació del combinat nacional en una cita mundialista-. Cada línia ha estat representada per almenys una jugadora del FC Bareclona.

Presència de set culers

Sandra Paños, a la porteria, Mapi León i Torrejón, a la defensa, Losada i Alexia, al mig del camp, i Mariona, a la davantera. Unes futbolistes que han tingut pes en atac. Perquè els quatre primers xuts, que han reflectit el domini de les de Jorge Vilda, han vingut de botes barcelonistes. Ara bé, Sandra Paños no ha pogut evitar que les africanes es posessin per davant al marcador després d’una contra.

A la segona meitat, amb una altra blaugrana de revulsiu sobre la gespa de Le Havre, Aitana, la selecció espanyola ha remuntat el matx. El monòleg amb la pilota de les de Jorge Vilda, per fi, ha trobat el seu premi. Les dues dianes des del punt de penal de l’exbarcelonista Jennifer Hermoso i el gol de Lucía García han donat la volta a l'electrònic. D’aquesta manera, ha arribat, amb una àmplia representació culer, la primera victòria de la selecció en un Mundial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut