Barça Lassa - Tecnyconta Saragossa: Sense confiances i amb la mateixa il·lusió

Barça Lassa - Tecnyconta Saragossa: Sense confiances i amb la mateixa il·lusió

Els de Pesic busquen el segon punt de l’eliminatòria contra un rival que vol refer-se de la derrota en el primer partit (diumenge, 21h)

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 21 hores i en directe per #Vamos de Movistar + (Dial 8), el Tecnyconta Saragossa en el que serà el segon partit de les semifinals del Playoff de la Lliga Endesa. Després de situar l’1-0 en la sèrie en un partit brillant, dominat de principi a final (102-59), els de Pesic no poden refiar-se i han de tornar a sortir igual de concentrats per poder tornar a guanyar i marxar cap a Saragossa amb un 2-0.

El rival

No va tenir la seva millor nit en el primer partit de la sèrie, però ha demostrat del que és capaç fa poques dates. Per tant, no val a badar contra un rival que compta amb jugadors de gran nivell com Stan Okoye, Seibutis, Justiz, Radovic, McCalebb, Nacho Martín, Berhanemeskel, Alocén o Fran Vázquez, entre d’altres. Així doncs, l’equip aragonès necessita el triomf per recuperar el factor pista.

El Barça

Té tots els jugadors inscrits en un bon estat de forma i en el primer partit va sobresortir la figura de Kyle Kuric, autor de 25 punts en 19 minuts i amb cinc triples inclosos. L’actuació de l’equip va ser coral, tothom que va jugar va aportar punts i energia, i aquesta recepta serà clau per poder aconseguir el triomf en el segon partit de la sèrie.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut