Messi i Suárez golegen abans de la Copa Amèrica

El davanter argentí ha anotat un doblet contra Nicaragua i el ‘9’ blaugrana ha tornat de la lesió amb una diana de falta contra Panamà

Nit de gols en clau blaugrana en els amistosos previs a la Copa Amèrica que arrenca el proper 14 de juny. Messi i Suárez han marcat contra Nicaragua i Panamà, respectivament, en una nit rodona per als seus combinats nacionals.

D’una banda, Lionel Messi ha anotat un doblet en dos minuts per iniciar el camí de la victòria argentina. Del minut 36 al 38 el ‘10’ blaugrana ha anotat dos gols -el primer de fantasia i el segon d’oportunista- i suma ja 67 gols amb la seva selecció. L’Argentina ha acabat imposant-se per 5-1.

El d’aquest partit ha estat el doblet més ràpid de Messi amb l’albiceleste. Cal recordar que el seu últim doblet amb el Barça, el dia del partit contra l’Eibar, també va arribar amb dos minuts de marge.

D’altra banda, Luis Suárez ha tornat a jugar després de l’artroscòpia en el genoll dret a la qual va ser sotmès el passat 9 de maig. El seu retorn no ha pogut ser millor: gol de falta després de dur cinc minuts sobre la gespa. L’uruguaià ha entrat al camp al minut 63 i al 68 signava el 2-0 contra Panamà. El resultat final ha estat 3-0.