Barça Lassa - Tecnyconta Saragossa: Comencen les semis al Palau

Barça Lassa - Tecnyconta Saragossa: Comencen les semis al Palau

Els de Pesic obren les semifinals, al millor de cinc partits, contra un rival molt perillós que va eliminar el Baskonia a quarts

El Barça Lassa rep aquest divendres, a les 21h i en directe per #Vamos de Movistar+ (dial 8) , el Tecnyconta Saragossa en el que serà el primer dels dos partits d’aquest cap de setmana. El primer partit de la sèrie, al millor de cinc partits, sempre és important i començar amb victòria les semifinals ajudaria molt els de Pesic.

El rival

Va eliminar el Baskonia en els quarts de final per 2-0 i compta a la seva plantilla amb jugadors de gran qualitat i molta experiència. A més, té en Stan Okoye, escollit en el millor cinc de la competició, (14,8 punts) el seu millor home, mentre que altres homes en un gran moment de forma com el pivot Justiz (6,2), Seibutis (11,1), Radovic (9,6), McCalebb (8,7), Berhanemeskel (8), l’exblaugrana Vázquez (7 punts i 4,7 rebots), Latavious Williams o el millor jugador jove de la Lliga Endesa 2018/19, Carlos Alocén, una de les claus en el triomf de l’equip de Fisac contra el Baskonia.

El Barça

Arriba a l’eliminatòria de semifinals amb molta confiança, després de superar el Divina Seguros Joventut per 2-0. Contra el Tecnyconta Saragossa els de Pesic han aconseguit un 2-0 a la Lliga Regular, però en el partit disputat recentment al Príncipe Felipe els blaugranes van patir de valent per poder treure la victòria. Per tant, caldrà estar concentrat els 40 minuts, i anar partit a partit, per superar l’equip aragonès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut