Barcelona es desperta amb la nova samarreta

Barcelona es desperta amb la nova samarreta

La Barça Store de Passeig de Gràcia, ubicada entre el Carrer Diputació i la Gran Via, llueix des d’aquest dimarts una lona gegant que mostra la nova equipació per a la temporada 2019/20

Barcelona s’ha posat encara més guapa aquest dimarts. La Barça Store de Passeig de Gràcia, ubicada entre el Carrer Diputació i la Gran Via, llueix des d’aquest matí una lona gegant que mostra a la ciutat la nova equipació del FC Barcelona per a la temporada 2019/20.

Cal recordar que aquest dilluns es va presentar al món la nova samarreta del Barça, que enguany passa de les ratlles als quadrats per primera vegada a la història, inspirada en els característics blocs de l’Eixample.

A banda, la Barça Store del Camp Nou va acollir un esdeveniment molt especial en què més de 600 persones van poder adquirir en exclusiva -s’ha posat a la venda aquest dimarts- la nova samarreta. A aquest acte van assistir-hi, entre d’altres, els jugadors Marc-André ter Stegen i Riqui Puig, així com el president Josep Maria Bartomeu, el vicepresident esportiu Jordi Mestre i la secretària de la Junta Directiva i responsable del futbol femení, Maria Teixidor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut