Tres equips a la fase final del Campionat d’Espanya

Tres equips a la fase final del Campionat d’Espanya

Juvenil, Cadet i Aleví lluitaran pel títol estatal

Aquest passat cap de setmana, els equips del futbol sala formatiu han disputat la fase de classificació per a la Finals a 4 i a 8 (en el cas del Juvenil) del Campionat d’Espanya. Juvenil, Cadet i Aleví ho van assolir i l’Infantil es va quedar a les portes.

El juvenil a la Final a vuit

Els joves entrenats per Pep Ruiz van superar el Las Rozas Boadilla per 10 a 2 a l’eliminatòria de vuitens de final que es va jugar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El proper cap de setmana, a Las Rozas, tindrà lloc la final a vuit de la categoria.

El Barça Lassa debutarà, en quarts de final, davant el Burela, el proper divendres a les 10.30 h del matí. Els blaugranes són els vigents campions d’Espanya.

La sort no acompanya

L’equip Infantil va jugar la fase de classificació a Murcia i tot i les dues victòries davant el Son Oliva i l’Aspe, la derrota davant El Pozo per 2 a 0 els hi va barrar el pas a la Final a Quatre. Ara és moment de continuar, ja que a l’igual que a la resta d’equips de la base, el cap de setmana del 14 i 15 de juny jugaran la final de la Copa Catalunya de la categoria a Martorell.

El Cadet classificat

L’equip Cadet es va desplaçar a la localitat guipuscoana d’Ibarra per jugar-se el pas a la Final a Quatre. Els blaugranes es van mostrar sòlids i van guanyar el Ribera Navarra, el Sala 10 i els locals de l’Ibarra i ja són equip de Final a Quatre.

El més petits també es classifiquen

Els alevins del Barça Lassa també seran a la Final a Quatre. En una fase de classificació que es va jugar a la Ciutat Esportiva blaugrana, els més petits de la secció van imposar-se a Ribera de Navarra i a Nuestra Señora del Pilar. El partit decisiu era davant l’Élite Talavera, i l’Aleví va saber jugar amb la pressió i es van acabar imposant per 6 a 3 i classificant-se.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut