Festa absoluta a l’Opening Party!

Festa absoluta a l’Opening Party!

Els cracs culers han signat autògrafs i s’han fotografiat amb els aficionats del Lanxess Arena

La Final Four de Colònia ja és aquí! La gran festa de l’handbol ha donat aquest divendres el tret de sortida amb la ja habitual VELUX EHF Final4 Opening Party. Als voltants del Lanxess Arena, els aficionats de tots quatre equips s’han citat per gaudir de diverses actuacions en directe i, sobretot, per poder veure de ben a prop als seus ídols.

Envoltats d’un gran ambient -i rodejats de càntics i expectació- els jugadors del Barça Lassa, juntament amb els del Veszprém, el Vardar i el Kielce, han sortit a l’escenari situat al costat de pavelló per saludar als aficionats i regalar pilotes. Posteriorment, els jugadors s’han repartit per tot el Lanxess Arena en petits grups per signar autògrafs i fer-se fotografies amb els aficionats.

Sens dubte, una experiència única per a tots aquests fans que han pogut gaudir de ben a prop amb els grans protagonistes d’aquesta Champions, i que serveix com a plat previ del que s’aproxima: dissabte iniciarà la gran Final Four de Colònia amb les semifinals. Tots quatre volen ser a la final de diumenge, però només poden quedar dos. Som-hi, Barça!

Abans, entrenament i Media Call

Un divendres que ha estat molt intens per als homes de Xavi Pascual. El dia ha iniciat amb el segon entrenament al Halle Bergischer Ring, i tot seguit, els culers s’han traslladat cap al Radisson Blu, on ha tingut lloc el Media Call. Xavi Pascual, juntament amb diversos jugadors culers, han atès als mitjans de comunicació als jardins de l’hotel. Recorda que pots consultar tots els detalls del dia a dia blaugrana en el minut a minut!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut