Els Esports Amateurs tanquen la temporada amb una festa a l’esplanada del Camp Nou

Els Esports Amateurs tanquen la temporada amb una festa a l’esplanada del Camp Nou

Les categories de formació han rebut els diplomes de mans del vicepresident primer, Jordi Cardoner, i del directiu responsable, Oriol Tomàs

Al voltant de 600 joves esportistes d’entre 6 i 18 anys que pertanyen als esports amateurs del FC Barcelona han participat aquest dijous a la festa de cloenda de la temporada 2018/19, que ha tingut lloc a l’esplanada de l’Auditori 1899 del Camp Nou. Els protagonistes de l’acte han estat els integrants dels equips de les categories que conformen l’etapa de formació dels Esports Amateurs de bàsquet femení, voleibol femení, hoquei gel, patinatge artístic sobre gel, voleibol masculí, rugbi, hoquei herba i atletisme.

El vicepresident primer Jordi Cardoner i el directiu responsable dels esports amateurs, Oriol Tomàs, han presidit aquesta festa de cloenda, i han estat els encarregats de lliurar els diplomes commemoratius de la temporada. L’acte també ha comptat amb la presència del membre de la Comissió Social responsable dels Esports Amateurs, Jaume Carreter, i els membres de les comissions de cadascun dels esports representats, Josep Maria Mir, Santi Torres, Josep Maria Cortal, Jaume Argilés, Ferran Butxaca i Francesc Carol.


La fotografia de grup de Jordi Cardoner i Oriol Tomàs amb els membres de les Comissions i els delegats dels vuit esports amateurs, acompanyats de joves esportistes de cada secció, ha tancat la part institucional de la festa, que ha continuat amb un espectacle de màgia a càrrec del Mag Lini. 

D’aquesta manera els Esports Amateurs donen per tancada una temporada que ha estat plena d’èxits pel que fa als seus primers equips. Destaquen el títol de la Copa del Rei d’hoquei gel i d’atletisme, el subcampionat en la Copa del Rei de rugbi i de la Copa de la Reina d’atletisme, la segona posició del voleibol femení en Lliga i la classificació d’aquest mateix equip per a la Copa de la Reina, o el títol de la Lliga Catalana de LF2, així com la classificació per a la fase d’ascens a la Lliga Dia del primer equip de bàsquet femení.

Esports Amateurs Cloenda

Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona:

"S'ha de posar en valor la tasca que al llarg de la temporada fan aquests nens i nenes, i per això fem aquesta festa, que no vol celebrar tant els resultats esportius obtinguts, sinó veure com creixen a través de l'esport i seguint els valors que defensa el Club. Aquest any, els equips amateurs han tingut l'orgull de portar la Fundació Barça a les seves samarretes, en una decisió coherent i molt adient, perquè demostra la nostra vocació social i les activitats i aliances que tenim a tot el món amb projectes centrats en nens amb necessitats".

Oriol Tomàs, directiu responsable dels Esports Amateurs:

"Espero que us ho hagueu passat molt bé jugant i entrenant durant aquesta temporada. Avui assisteix molta gent en aquesta celebració en honor a la tasca de "La Masia" dels Esports Amateurs, amb el protagonisme de nens que tenen passió pel seu esport i tota la il·lusió de poder defensar l'escut del Barça.  La feina de tots aquests joves mostra que el Barça té una gran dimensió més enllà de les seccions professionals, i que els esports amateurs són tota una tradició a la història del Barça".

_P1F7993
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut