Flaix: de l'adeú de Luis Enrique al retorn de Ronaldinho

Flaix: de l'adeú de Luis Enrique al retorn de Ronaldinho

Els noms propis de les últimes setmanes: Luis Enrique, Ronaldinho, Eusebio, Luis Milla, Alexanco i Márquez

Luis Enrique, punt i final a la banqueta del Barça

Luis Enrique deixarà de ser entrenador del Barça a finals d'aquesta temporada. L'exjugador del Club ho anuncia després del partit amb l'Sporting de Gijón (1/3/2017). En tres temporades al Barça, i a l'espera de les tres competicions en joc, Luis Enrique –membre de l’ABJ- ha liderat l'equip per aixecar vuit títols de deu possibles.

 

Ronaldinho torna al Camp Nou

El Barça compta des del mes de febrer amb un nou ambaixador, Ronaldinho. El crac brasiler ja ha acompanyat una delegació del Club en un viatge a la Xina. A més, l’exjugador blaugrana també s’implicarà en el projecte Barça Legends.

 

Eusebio, a la Real fins el 2019

Eusebio Sacristán continuarà sent l’entrenador de la Real Societat. L’exjugador blaugrana i directiu de l’ABJ, ha renovat la seva vinculació amb l’equip basc fins el juny del 2019.

 

Luis Milla, a Indonèsia

L'exjugador del FC Barcelona, Luís Milla, és des del mes de febrer el seleccionador d'Indonèsia. Fins el 2018, Milla –que és socis de l’ABJ- afronta el repte de preparar el campionat del sudest asiàtic, el pas previ als jocs asiàtics i la fase de classificació dels Jocs Olímpics.

 

Alexanco, director esportiu al València

José Ramon Alexanco és des del mes de març el nou director esportiu del València. L'exjugador del Dream Team i soci de l’Agrupació es fixa com a objectiu "marcar les línies del club i un fort treballa a desenvolupar.

 

Márquez impulsa l’AFE de Mèxic

El mexicà Rafa Márquez està treballant des de fa setmanes en la creació al seu país de l’Associació de Futbolistes Professionals. L’exjugador blaugrana ja ha celebrat reunions amb diferents col·lectius per tirar endavant el seu nou projecte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut