Un quadrangular per recaptar fons per a les malalties minoritàries

Un quadrangular per recaptar fons per a les malalties minoritàries

L'equip de l'ABJ va participar en la tercera edició del Torneig Solidari Malalties Minoritàries organitzat per la UE Sabadellenca

15 exjugadors del FC Barcelona van formar el combinat de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) que va disputar l'1 de juliol passat a Sabadell el quadrangular de veterans amb motiu del III Torneig Solidari Malalties Minoritàries. Aquest esdeveniment solidari va comptar amb diferents activitats, competicions i exhibicions amb l'objectiu de recaptar diners per a la Xènia, el Dylan i les associacions Síndrome Charge i Síndrome CDG que lluiten contra una malaltia minoritària.

Mitjançant les etiquetes #TuApoyoSuma i #Somos4causas, el torneig va rebre el suport de gran quantitat de personalitats i empreses que van fer possible el seu èxit. Jugadors amb passat i present culer, com Andrés Iniesta, Carles Puyol, Jordi Masip, Ruben Martinez, Jonathan Soriano o Cristian Tello, són només alguns dels futbolistes que van cedir samarretes i material esportiu signat per ser subhastat.

L'Agrupació no va dubtar en acceptar la invitació i ser partícip d'aquesta iniciativa. En primera instància, l'equip de l'entitat va guanyar el primer partit davant la UE Sabadellenca. Així doncs, va diputar la final contra el Sabadell, que es va imposar a la Rapitenca a l'altra semifinal. La final va poder decantar-se a favor de qualsevol conjunt, però finalment van ser els arlequinats qui van proclamar-se campions del torneig de veterans per una diferència mínima en el marcador: 2-1.

El més important, però, va ser que milers de persones van assistir al Municipal de la Creu durant tota la jornada de dissabte per donar suport a les quatre causes benèfiques. Es van superar totes expectatives dels organitzadors i es va batre rècords de participació respecte a les anteriors edicions. Aquest torneig és ja un projecte consolidat on cada cop col·laboren més persones i que de ben segur continuarà endavant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut