L'Agrupació acompanya els Barça Legends en la seva expedició a Manchester

L'Agrupació acompanya els Barça Legends en la seva expedició a Manchester

L'equip de llegendes del Club jugarà contra el Manchester United un partit especialment emotiu i solidari

El dissabte 2 de setembre el Barça Legends s'enfrontarà al Manchester United Legends a Old Trafford. Ramon Alfonseda, president de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ), i Eduardo Juan, directiu de l'ABJ, formen part de l'expedició que aquest divendres ha arribat a la ciutat anglesa. Pau Vilanova, directiu del FC Barcelona, també ha viatjat com a expedicionari.

El partit serà especialment emotiu, ja que es retrà homenatge a les víctimes dels actes de terrorisme que han patit recentment Barcelona i Manchester. Com va fer el primer equip en el partit de lliga contra el Betis, els Legends lluiran a l'esquena el nom de Barcelona en comptes del seu propi. Per altra banda, a la samarreta de tots els "red devils" hi posarà Manchester.

Cal destacar que tota la recaptació del partit es destinarà a la construcció del Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu, un projecte pioner en què la Fundació FC Barcelona, la Fundació Leo Messi i l'escola de negocis IESE estan implicades. En aquest sentit, és necessari recordar que tots els exjugadors que participen en el matx ho fan de manera desinteressada.

Aquest partit suposarà l'estrena d'Albert 'Chapi' Ferrer com a nou entrenador dels Barça Legends, després de substituir a la banqueta José Mari Bakero. La primera convocatòria de l'exdefensa blaugrana està composta per un total de 18 jugadors. Juan Carlos Moreno, Sergi Barjuan, Aloisio Pires i Jofre Mateu debutaran com a integrants de l'equip de llegendes.

Completen la llista: Juliano Belletti, José Edmílson, Andoni Goicoetxea, Juan Carlos Rodríguez, Xavi Guzmán, Frédéric Déhu, Jesús Angoy, Patrick Kluivert, Éric Abidal, Gaizka Mendieta, Luis García, Sánchez Jara, Simao Sabrosa i Edgar Davids.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut