El Seguim en Joc visita Juan Bautista Llopis, l'exjugador més veterà del Barça

El Seguim en Joc visita Juan Bautista Llopis, l'exjugador més veterà del Barça

Luis Milla se sotmet al Test ABJ en un nou capítol del programa de l'ABJ, que s'estrena diumenge 3 de febrer a Barça TV

El diumenge 3 de febrer s'estrenarà a les 14 i a les 21:30 hores un nou capítol del "Seguim en Joc" per Barça TV. El programa de l'Agrupació Barça Jugadors presenta en aquesta ocasió un reportatge sobre la figura de Juan Bautista Llopis, l'exjugador més veterà del Barça. Llopis té 102 anys i assegura que se'n recorda a la perfecció de tot allò relacionat amb la seva etapa blaugrana, inclús dels detalls més insignificants. L'exblaugrana va jugar 6 partits amistosos entre 1941 i 1943 amb el Club. Recentment ha rebut el carnet de soci de l'Agrupació.

Paco Llinares és el vicepresident de la UD Carcaixent, i explica l'orgull que els suposa que Llopis també formés part del seu club. Qui també n'explica anècdotes és José Vidal, president de la UD Carcaixent, i Migueli, exjugador del FC Barcelona (1973-88).

Luis Milla serà el protagonista d'aquest Test ABJ. Milla va ser un jugador fixe el primer any de Cruyff després de jugar al Juvenil, Amateur i al Barça Atlètic. Va guanyar una Recopa, una Lliga i una Copa del Rei abans de marxar al Reial Madrid. L'exblaugrana ha desenvolupat una carrera internacional com a tècnic i participa en torneigs de l'ABJ.

Per acabar el capítol, el "Seguim en Joc" pregunta als porters de l'ABJ "Quin d'aquests porters ostenta el rècord de minuts consecutius imbatut: Víctor Valdés, Miguel Reina o Claudio Bravo?". En el capítol de diumenge es mostrarà la resposta. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut