L'equip de l'ABJ, subcampió en el Trofeu Hermanos Glaría que es va endur l'Osasuna

L'equip de l'ABJ, subcampió en el Trofeu Hermanos Glaría que es va endur l'Osasuna

Un gol de falta marcat pels veterans navarresos va trencar l'equilibri d'un partit molt igualat

L'equip de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) va participar diumenge 11 de setembre al 10è Trofeu Hermanos Glaría disputat a la localitat navarresa de Villafranca. Exjugadors del Barça com Robert Fernández, Eusebio Sacristán, Goiko o Kodro van formar part de la convocatòria blaugrana. El trofeu, en format triangular, va acabar amb la victòria dels veterans de l'Osasuna, que van aconseguir trencar un partit molt equilibrat amb l'ABJ gràcies a una falta llançada amb gran precisió (ABJ 0 - Osasuna 1). L'equip local, el CD Alesves i els veterans de l'Osasuna van obrir el torneig en un enfrontament que va acabar amb victòria dels de Pamplona per 3 a 0.

En l'últim dels partits del trofeu, l'Agrupació es va imposar per 3 a 1 a l'equip local, amb gols de Juan Carlos Moreno, Babangida i Molina. Amb motiu del desplaçament a Villafranca, la delegació blaugrana va tenir l'oportunitat de veure el conjunt barroc, un dels grans atractius culturals de la localitat. 

L'equip de l'ABJ va estar format pels següents exjugadors: Haruna Babangida, 
Joan Cañadas, Javier Delgado, Robert Fernández, Sergio García, Jon Andoni Goikoetxea, Javier Guzmán, Meho Kodro, Felix Palomares, Eusebio Sacristán, Javi Molina, Juan Carlos Moreno, Sergi Pérez, Josep Pérez Serer, Juan Carlos Rodríguez i Mario Rosas. I l'staff tècnic el van integrar Josep Palau, Joan Boneu, Enric Castellà i Eduardo Juan.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut