Festa exclusiva per als socis en el llançament de la nova samarreta

Festa exclusiva per als socis en el llançament de la nova samarreta

Tots els socis que vulguin assistir el dilluns 3 de juny a la Barça Store del Camp Nou (21 h) cal que omplin el formulari de confirmació

El Futbol Club Barcelona ha organitzat una iniciativa adreçada a tots els socis majors de 18 anys, que se celebrarà el proper dilluns dia 3 de juny a les 21.00 hores a la Barça Store del Camp Nou. L’acció consistirà en un esdeveniment exclusiu per a socis, que podran venir amb dos acompanyants també majors d’edat.

Els assistents seran els primers que podran descobrir i comprar abans que ningú la nova samarreta per a la temporada 2019/20 amb un 10% de descompte.

Música, menjar i beguda

L’esdeveniment comptarà amb música en directe, menjar i beguda per als assistents, per tal que puguin gaudir d’un ambient festiu amb altres socis i aficionats del Barça. 

Després d’una primera convocatòria als socis membres de la Zona Jove del Club, la possibilitat de participar en aquesta festa de llançament de la nova samarreta s’ha ampliat a tots els socis majors d’edat. 

Els socis que vulguin assistir a la festa de la Barça Store del Bulevard del Camp Nou caldrà que omplin el formulari que trobaran a l’enllaç següent, i que es tancarà el mateix dilluns a les 13.30 h

FORMULARI D’ASSISTÈNCIA

Les places són limitades i per accedir a la botiga del FC Barcelona, els socis i acompanyants caldrà que presentin el carnet de soci i el DNI respectivament, a més del correu electrònic de confirmació.

Els assistents podran estacionar els seus vehicles en els aparcaments del Camp Nou per dirigir-se a la festa, gaudir de l’ambient i adquirir si ho desitgen, sense cap límit d’unitats, la nova samarreta de l’equip per a la temporada 2019/20.

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut