La Champions League 2019/20 comença a agafar forma

La Champions League 2019/20 comença a agafar forma

Un total de 25 equips, inclòs el FC Barcelona, ja s’han classificat per a la fase de grups de la propera edició de la màxima competició continental

La Champions League 2019/20 comença a agafar forma. I és que ja es coneixen els 25 equips que s’han classificat de manera directa per a la propera fase de grups de la màxima competició continental.

Aquests són els quatre primers classificats de la Lliga espanyola, la Premier League, la Bundesliga i la Serie A, així com també els dos primers de França, Russia i els campions de les lligues de Portugal, Bèlgica, Ucraïna, Turquía i Àustria.

La Liga: FC Barcelona, Atlètic de Madrid, Reial Madrid i València

Premier League: Manchester City, Liverpool, Chelsea i Tottenham

Serie A: Juventus, Nàpols, Atalanta, Inter de Milà

Bundesliga: Bayern de Múnic, Borussia Dortmund, Leipzig i Bayer Leverkusen

Ligue 1: PSG i Lille

Primeira Liga: Benfica

Lliga belga: Genk

Lliga russa: Zenit, Lokomotiv de Moscou

Lliga ucraïnesa: Shakhtar Donetsk

Lliga turca: Galatasaray

Lliga austríaca: Salzburg

mini_3200x2000_Champions_League (002)

D’aquests equips, cal especificar que el Salzburg entrarà de manera directa a la fase de grups després que la final de la Champions League 2018/19 la disputin el Liverpool i Tottenham, equips ja classificats pels seus mèrits a la Premier League – segon i quart classificat respectivament.

Cal recordar, que a aquests 25 equips ja classificats s’haurà de sumar el campió de l’Europa League, que es coneixerà aquest dimecres. Arsenal i Chelsea es disputaran el títol a Bakú. Si l’Arsenal es proclama campió, la propera edició de la màxima competició continental tindrà cinc equips anglesos, però si el Chelsea n’és el vencedor, la plaça aconseguida per l’equip londinenc a la Premier League, anirà a parar a l’Olympique de Lió, tercer classificat a la lliga francesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut