Punt i final a la temporada de Lliga 2018/19

Darrer cap de setmana dels equips del futbol formatiu amateur que tanquen el curs a la Lliga amb un balanç de 3 victòries i una derrota, mentre que el Cadet A es classifica per a les semifinals de la Copa Catalunya en un bon partit contra el Jàbac i Terrassa (4-0)

CADET A – JÀBAC I TERRASSA

Classificats per a les semifinals de la Copa Catalunya (4-0)

El Cadet A es va classificar per a les semifinals de la Copa Catalunya després de superar al Jàbac i Terrassa per 4-0 en un partit on els blaugranes van sentenciar després del descans. L’equip, que ja ha guanyat la Lliga i el MIC aquesta temporada, disputarà ara les semifinals, una altra vegada a casa, amb el Cornellà. Contra el Jàbac i Terrassa, el partit es va trencar després del descans. Va ser Mamadou qui va obrir el marcador (m. 45). Després vindrien els gols de Leo dos Reis (m. 66) i dos més anotats per Álex Ginard (m. 77 i m. 80) que serveixen per arrodonir una treballada victòria de l’equip de Carles Martínez.

SANT ILDEFONS - ALEVÍ C

Els campions finalitzen l’any invictes! (0-10)

Els nois de Daniel Horcas, vigents campions de la Lliga, s’acomiaden de l’espectacular temporada que han fet amb una golejada al Municipal de Sant Ildefons (0-10), en el duel corresponent a la 30a jornada de la competició domèstica. Amb aquest triomf l’Aleví C posa punt i final a un curs format per trenta partits, on no ha deixat escapar ni un sol punt en la classificació. Així doncs, els blaugranes finalitzen la temporada amb un ‘ple de victòries’ i un balanç global de 266 gols a favor i tan sols 24 en contra en les 30 jornades que formen el campionat lliguer. Pel que fa al darrer matx del curs, els culers van disposar d’un elevat nombre d’ocasions de gol que van saber aprofitar a la perfecció. Els golejadors blaugrana van ser Antonio Fernández amb un hat-trick, Arnau Marés amb un doblet juntament amb Guillermo Fernández i les dianes de Nil Teixidor, David Julià i Albert Vicens.

ALEVÍ D - ESCOLA F GAVÀ B

Derrota ajustada en l’última jornada (2-3)

L’Aleví D, ja proclamat campió de Lliga, no va poder finalitzar el curs sumant els tres punts a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, contra l’Escola F Gavà B. El duel va estar marcat per la igualtat entre ambdós conjunts. Álex Cantarell va avançar els blaugrana en el primer minut de joc. Però quatre minuts després, els visitants van situar l’empat. Tot i el bon joc del combinat dirigit per Pau Moral, al minut 14; Pol Mora va firmar l’1 a 2 al marcador. Amb l’intercanvi de cops servit entre els dos equips, deu minuts després Samir va tornar a situar l’empat pels blaugrana (2-2). Malgrat la igualtat, en el minut 41 de partit Álex Carrillo ha signat el definitiu 2 a 3 favorable al conjunt visitant.

BLANCA SABUR - BENJAMÍ C

Els campions s’acomiaden de la temporada invictes! (1-8)

Els campions de Lliga acaben la temporada amb un altre triomf a domicili (1-8) i finalitzen el curs sense concedir ni un sol punt als seus rivals. El Benjamí C ha culminat la temporada perfecta. Els blaugrana, campions de lliga, tanquen un curs pletòric de victòries amb una espectacular xifra de 30 victòries i un balanç de 253 gols a favor i només 16 en contra. Així doncs, els culers en el seu darrer partit del curs van superar amb solvència a la Blanca Sabur CF - certificant el 30è triomf culer - gràcies al hat-trick d’Ebrima, el doblet de Guiu i les dianes de Sergi, Roc i Ruslan.

SANTFELIUENC C – PREBENJAMÍ

Victòria amb final amarg (1-4)

El Prebenjamí, malgrat sumar el 26è triomf del curs al Municipal de les Grasses contra el Santfeliuenc C (1-4), finalitza el campionat en segona posició amb 80 punts empatats amb el campió; el Sant Andreu de la Barca.  Un resultat extraordinari pels petits de Dani Segovia que han competit amb nois dos anys més grans que ells i que han evolucionat moltíssim en el seu joc. El matx va estar marcat per la superioritat dels culers, on al minut 25, ja guanyaven per dos gols de diferència; obres d’Ethien (m. 2) i Dragos (m. 25). Tot i el gol del conjunt local (1-2), els blaugrana no van deixar de prémer l’accelerador i van acabar certificant el triomf a domicili mitjançant un doblet de Divine Ikennia en tan sols dos minuts. Malgrat el triomf però, el Prebenjamí no s’ha proclamat campió de la seva lliga degut a la diferència del gol average amb el Sant Andreu de la Barca.