Mateo Rubio explica com serà el Campus de bàsquet

Mateo Rubio explica com serà el Campus de bàsquet

L’actual entrenador de l’equip júnior serà el director tècnic del Barça Academy Campus de bàsquet

Mateo Rubio, actual entrenador de l'equip júnior i director tècnic del campus de bàsquet, va passar per Barça TV juntament amb Keko Iglesias (hoquei patins) i Jordi Torras (futbol sala) per explicar com seran els Barça Academy Campus de les seccions que se celebraran aquest estiu.

El de bàsquet, que anirà del 30 de juny al 7 de juliol i comptarà amb la presència de Juan Carlos Navarro, tindrà com a lloc base Santa Maria de Palautordera, tot i que també se celebraran activitats a les instal·lacions del FC Barcelona.

Mateo Rubio Barça Academy Campus

“Trobaran el que busquen”

Mateo Rubio, durant una de les seves intervencions, va explicar què poden trobar els nens i nenes de 8 a 15 anys, que s’hagin apuntat al Campus: “Sempre s’ha d’innovar, perquè els joves volen novetats. Volem compartir experiències i oferirem un gran ventall de possibilitats”, afirmava Mateo Rubio, que posteriorment va afegir: “Si volen 100% bàsquet, ho tindran; si volen també gaudir d’activitats lúdiques, aprofitant l’entorn natural que tindrem, també. I si volen estar a prop dels seus ídols, també ho tindran”.

I és que el Campus de bàsquet rebrà la visita de diferents jugadors del primer equip com, per exemple, Pau Ribas, Víctor Claver o Pierre Oriola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut