FC Barcelona Desplaçaments trasllada 5.000 seguidors a la final

FC Barcelona Desplaçaments trasllada 5.000 seguidors a la final

El desplaçament a la final de la Copa del Rei de Sevilla significa el nombre més gran d’aficionats que mai ha gestionat aquest servei de viatges del Club

Per a la final de la Copa del Rei del proper dissabte a Sevilla contra el València CF, FC Barcelona Desplaçaments traslladarà al voltant de 5.000 seguidors del FC Barcelona, que viatjaran amb tren, amb avió o amb autocar, i que significa el nombre més gran d’aficionats que mai ha gestionat FC Barcelona Desplaçaments en un partit.

Majoritàriament, l’opció del tren d’anada i tornada el mateix dia ha estat l’escollida pels seguidors, i un total de 3.200 es desplaçaran a Sevilla amb un dels vuit trens AVE que ha programat FC Barcelona Desplaçaments.

L’opció d’anar amb un dels quatre avions programats ha estat escollida per 770 aficionats, mentre que al voltant de 750 faran el desplaçament amb els 15 autocars que sortiran de les quatre capitals catalanes. 

A més d’aquests transports dirigits a socis, acompanyants i penyistes, el Club completarà l’expedició d’aficionats amb el desplaçament de convidats, personal i compromisos propis o de patrocinadors, amb els quals s’arribarà a la xifra de 5.000 desplaçaments.

Tal com es va efectuar per anar a la final de Copa de l’any passat, aquest any també hi haurà possibilitat d’agafar el tren des de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, així com també sortiran autocars d’aquestes quatre capitals catalanes.

Quan arribin a Sevilla, tots els autocars o els autobusos que recullin els aficionats que arribin en tren o avió efectuaran una parada al centre de la ciutat per deixar-hi els seguidors que vulguin visitar Sevilla, i posteriorment es dirigiran a l’estacionament de la Barça Fan Zone Estrella Damm.

Per a aquesta final, el Club disposava de 21.400 entrades, que s’han repartit entre socis, amb dret a un acompanyant, penyistes i el mateix Club per als seus compromisos institucionals i de patrocini.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut