Primers barcelonistes convocats amb les seleccions

Primers barcelonistes convocats amb les seleccions

Lenglet s'estrena en una convocatòria de la selecció francesa en la qual també hi és Umtiti

Ja s'han començat a fer oficials les primeres convocatòries de les seleccions europees de cara als compromisos nacionals del mes de juny. Portugal, Suïssa, Anglaterra i Països Baixos disputaran la Final Four de la UEFA Nations League, mentre que la resta de seleccions disputaran partits de classificació per a l'Eurocopa 2020 per acabar de tancar la temporada 2018/19.

Els primers culers a ser anunciats han estat els de la selecció espanyola. L'exblaugrana Luis Enrique Martínez ha convocat Sergi Roberto, Jordi AlbaSergio Busquets per disputar els dos partits classificatoris per a l'Europa 2020 davant les Illes Fèroe i Suècia. El primer matx tindrà lloc el divendres 7 de juny a Tórshavn, mentre que el segon duel serà dilluns al Santiago Bernabéu. A més, Ivan Rakitic també ha estat cridat a files pel seleccionador croat, Zlatko Dalic, per als compromisos davant Gal·les i Tunísia, el segon d'ells, de caràcter amistós.

Qui també disputa dos compromisos oficials és la selecció de Bèlgica, en la qual formarà Thomas Vermaelen. El central ha estat convocat pel tècnic català Roberto Martínez per als duels contra el Kazakhstan i Escòcia de la fase de classificació per a l'Eurocopa del 2020. Aquest dimarts dia 21 també s'ha fet oficial la presència de Lenglet i Umtiti en la llista de França per als duels contra Bolívia, Turquia i Andorra. Per al '15' podria significar el seu debut amb 'Les Bleus'. El darrer culer en ser cridat pel seu país ha estat N.Semedo, que estarà a les ordres de Fernando Santos per a la 'Final Four' de la UEFA Nations League.

Messi, Coutinho i Arthur seran a la Copa Amèrica

D'altra banda, els blaugrana Coutinho i Arthur també han estat confirmats per Tite en la llista del Brasil per a la Copa Amèrica, que es disputarà al seu país entre el 14 de juny i el 7 de juliol. Recentment hem conegut, també, que Lionel Messi liderarà l'Argentina d'Scaloni al Brasil, després que l'albiceleste hagi fet oficial la seva nòmina de jugadors. A més, Jeison Murillo ha estat inclòs en la prellista de Colòmbia per a la competició.

Aleñá, a la prellista de l'Eurocopa sub-21

A més, Carles Aleñá ha entrat a la llista inicial de 25 jugadors per disputar l'Eurocopa sub-21 amb la selecció espanyola. El tècnic Luis de la Fuente ha convocat el migcampista blaugrana en la prellista d'un torneig que s'iniciarà el proper 16 de juny a Itàlia, i on Espanya s'enfrontarà a l'amfitrió en el primer partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut