El Barça d’hockey herba tanca la temporada complint amb els objectius

El Barça d’hockey herba tanca la temporada complint amb els objectius

Els blaugranes van caure en el segon partit davant l’Atlètic per 4-1 però finalitzen la campanya amb l’objectiu assolit de mantenir la categoria

Per tercer any consecutiu el Barça Hockey Herba seguirà una temporada més a la Divisió d’Honor. Els blaugranes ja han finalitzat la temporada després de caure en el segon partit de l’eliminatòria davant l’Atlètic Terrasa (4-1).

En aquest enfrontament, el conjunt sota les ordres d’Oriol Torras va poder mantenir la seva millor versió durant els tres primers períodes els quals van acabar amb empat a zero a l’electrònic. Ja en l’últim període, amb un Barça jugant sense porter, els locals van acabar trencant l’empat amb tres gols (3-0). Tot i el gol del Barça (3-1), els locals no van afluixar i van acabar situant el 4-1 definitiu.

Objectiu complert

En una temporada més complicada que la passada, el Barça es va fer fort en la segona volta per acabar assolint la setena plaça de la fase regular. D’aquesta manera, el conjunt català assoleix la permanència un any més gràcies als 19 punts aconseguits (6 victòries, un empat i 11 derrotes).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut