L’Aleví B es proclama campió de Lliga!

L’Aleví B es proclama campió de Lliga!

Cap de setmana pletòric del futbol formatiu amateur blaugrana amb un ple de 13 victòries i el títol de Lliga assolit per l’equip de Jordi Pérez en el derbi contra l’Espanyol A

CADET A – AT. SEGRE
Els campions tanquen la temporada amb magnificència (7-1)

Després de proclamar-se campions la setmana passada, el Cadet A s’ha acomiadat de la Lliga amb una victòria més que contundent a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant l’Atlètic Segre. Tot i el triomf incontestable, els de Carles Martínez es van veure sorpresos quan el conjunt visitant es va posar per davant en el marcador al minut 23 amb un gol de Sergi Solans. La reacció, però, va ser de ‘10’. Leo Dos Reis va ser el principal protagonista de la remuntada blaugrana amb un repòquer de gols, dues de les dianes des dels 11 metres. Miquel Juanola i Mamadou, amb un gol cadascun, van acabar de completar la golejada. Així doncs, els culers tanquen la temporada com a campions amb 70 punts, cinc més que el segon classificat, l’Espanyol, repartits en 21 victòries, 7 empats i tan sols dues derrotes. A més, l’equip també pot dir que ha estat el més golejador (86) i el menys golejat (17).

TORTOSA – CADET B
A només una victòria del títol! (0-10)

El Cadet B ha superat el penúltim obstacle per proclamar-se campió de Lliga. Els nois de Sergi Mila van superar al Tortosa, el cuer, per un contundent 0 a 10. Els blaugranes no van donar opcions al conjunt local i van prémer l’accelerador des del primer minut. Ángel Alarcón, amb un pòquer de gols, va ser el màxim protagonista del duel. La resta de gols se’ls van repartir entre Juan Larios, Biel Vicens, Jordi Coca, Aleix Garrido, Ilias Akhomach i Gavi. Amb aquest triomf, els culers afronten la darrera jornada del campionat depenent d’ells mateixos. Una victòria davant el Cambrils Unió –vuitè classificat--, independentment del que faci el segon classificat, el Reus Deportiu, significaria guanyar una Lliga d’allò més igualada.

INFANTIL A – AT. SEGRE
S’acomiaden de la Lliga amb golejada (5-1)

L’Infantil A es va acomiadar de la temporada amb una victòria contundent contra l’At. Segre a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (5-1). Amb aquest triomf, els d’Álex Urrestarazu acaben la lliga tercers a la classificació amb 69 punts i un balanç de 21 victòries, 6 empats i tan sols 3 derrotes. El partit va estar dominat de principi a fi pel combinat blaugrana. Tanmateix, a la primera mitja hora de joc els culers ja guanyaven per 2 gols a 0; amb gols d’Amadou i Cristóbal. Amb l’avantatge a l’electrònic els locals van saber portar la batuta del duel i van acomiadar la Lliga assolint els tres punts. Els golejadors per part blaugrana van ser Amadou, Cristobal (2), Iker Bravo i Bilal.  

SANT ILDEFONS – INFANTIL B
Recuperen el liderat (1-3)

El lideratge es torna a tenyir de color blaugrana. Els nois de David Sánchez van superar a domicili al Sant Ildelfons, l’equip líder fins a la passada jornada. L’Infantil B, per assaltar de nou la primera plaça, no només havia de guanyar sinó que ho havia de fer per, com a mínim, dos gols de diferència. Els culers van complir amb l’objectiu gràcies a un gol de Pol Montesinos i un doblet de Landry Céphas en la primera mitja hora de joc. En el tram final, el conjunt local va escurçar distàncies amb l’1 a 3, però va ser insuficient per mantenir el liderat. En la darrera jornada del campionat, els blaugranes reben a l’Escola Gavà, setè classificat, a la Ciutat Esportiva. Amb un triomf, independentment dels altres resultats, l’Infantil B seria campió de Lliga.

ESPANYOL B – ALEVÍ A
Derbi amb clar color blaugrana (1-6)

El vigent campió de la Lliga continua amb el ‘’mode creuer’’ activat. El combinat de Marc Serra va superar amb solvència a l’Espanyol B a domicili (1-6). Els blaugrana van disposar d’un gran encert de cara la porteria rival i van agafar avantatge al marcador ràpidament. Tanmateix, l’Aleví A en la primera mitja hora de joc ja disposava d’un sòlid avantatge de tres gols (0-3) gràcies als gols de Dani Ávila i Lamine Yamal per partida doble. Tot i la diferència de gols, els blaugrana no van baixar en cap moment el llistó i van acabar afegint un triomf més a l’esplèndida temporada 2018-2019 que estan realitzant. Els de Serra segueixen invictes en les 29 jornades disputades fins aleshores amb un brillant balanç de 271 gols a favor i tan sols 11 en contra. El següent compromís lliguer serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra l’Escola Futbol Gavà.

ALEVÍ B – ESPANYOL A
Campions en un derbi espectacular! (3-2)

L’Aleví B es va coronar campió de Lliga després de superar el seu màxim rival de la competició, l’Espanyol A, per un ajustat 3 a 2 en un derbi espectacular on el Barça va acabar imposant el seu estil de joc basat en la possessió i el millor toc de la pilota. Malgrat el triomf,  els blanc-i-blaus no ho van posar gens fàcil. Però, tot i les adversitats, els culers van saber dominar el partit. Els de Jordi Pérez es van avançar ben d’hora en el marcador amb un gol del màxim golejador blaugrana, Joel Escaler. Els blanc-i-blaus però, van tornar a equilibrar les forces al minut 11. Guió idèntic en els següents minuts de joc. Els blaugranes van tornar a situar-se per davant en el marcador dos minuts després, amb el gol de Genís Torrelles. I la batuta del duel passava a ser culer. Al minut 43, els visitants van tornar a situar l’empat (2-2). Amb l’intercanvi de cops constant, els blaugrana van encarrilar el triomf al minut 58, en una acció de Genís Torrelles, que certificava la Lliga per al combinat blaugrana. El següent partit serà contra el Parets a domicili. És el segon any consecutiu que l’Aleví B del Barça li guanya la Lliga a l’Espanyol A. Moltes felicitats equip!

SANT ANDREU DE LA BARCA – ALEVÍ C
Golejada del líder! (1-6)

Després de proclamar-se campió de Lliga, l’Aleví C va guanyar amb solvència al Sant Andreu del Barça a domicili. Tot i el triomf incontestable, els de Dani Horcas es van veure superats quan els locals es van posar per davant al minut 11 de partit. La reacció culer, no es va fer esperar. Samakou Nomoko va igualar el duel des dels onze metres. A partir d’aquí va arribar l’onada de bon joc blaugrana traduïda en cinc gols (David Julià, Arnau Marés, Guillermo Fernández, Albert Vicens i Raúl Chirveches), que els va permetre culminar la golejada. Amb aquest triomf, els culers sumen 84 punts i segueixen invictes amb un ple de 28 victòries. A més, l’equip és el màxim golejador de la competició (249) i el menys golejat (23). La pròxima jornada es disputarà a la Ciutat Esportiva contra el Sant Joan Despí.

ALEVÍ D – EF MATARÓ
El campió no afluixa (11-0)

L’Aleví D va allargar una setmana més la festa. Després de proclamar-se campions la darrera jornada a Can Buxeres, els de Pau Moral van celebrar a casa al títol amb una victòria incontestable sobre l’Escola de Futbol Mataró (11-0). El ‘pichichi’ Broulaye Chama va fer un pòquer de gols mentre que, Jean Paul Samir, Biel Cabezas i Pol López van fer un doblet cadascun i Jan Ferrer també es va sumar a la golejada amb una diana. Amb els deures fets, els culers encara podran gaudir de dues jornades més de Lliga on podran demostrar el seu potencial. El pròxim diumenge, l’Aleví D juga la penúltima jornada de Lliga davant la Penya Barcelonista Collblanc Sants.

BENJAMÍ A – IGUALADA
Triomf de campió! (9-1)

Els nois d’Oscar Jorquera van sumar tres punts més a la Ciutat Esportiva contra l’Igualada (9-1) després de proclamar-se campions de Lliga. Els blaugrana van iniciar el matx amb un grau d’intensitat molt elevat i disposant d’un nombre molt elevat d’ocasions de gol. Així doncs, els culers van activar la maquinària de gols. Les dianes d’Arnau Luque, Jordi Pesquer (2), David Obinna, Raúl Expósito, Ïu Martínez i un hat-trick de Fran Orduña van certificar la victòria blaugrana en el feu local. El Benjamí A acomiadarà la Lliga al camp del Sitges.

Espanyol A – Benjamí B
Triomf en majúscules (1-4)

Els de Juanan Gil, després de proclamar-se campions de lliga, van guanyar per 1-4 a l’Espanyol A a domicili, en el duel corresponent a la jornada 29 de la competició domèstica. Els blaugrana van iniciar el matx encaixant un gol molt matiner obra de Mario (m. 2). Tot i això, els culers van reaccionar i van fer-se amb les regnes del parit. Al minut 17, va arribar la primera diana blaugrana obra de Bryant Villalba. Ja amb el duel igualat, els culers van situar una marxa més en el duel i van capgirar l’electrònic. Els gols de Fernando María (m. 17), Ismael Ziani (m. 33) i Genis Clua (m. 45) van acabar certificant la victòria blaugrana en feu contrari. La pròxima jornada serà la darrera de la temporada 2018/19, la qual es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Vic Riuprimer.

SANTFELIUENC B – BENJAMÍ C
Una jornada més victoriosa (0-4)

El Benjamí C no s’atura. Ja coronats com a campions de Lliga, ara els d’Albert Puig tenen entre cella i cella acabar la competició amb ple de victòries. I el passat dissabte van fer un pas més per complir aquest objectiu. El Barça va superar per 0 a 4 al Santfeliuenc B, un triomf de prestigi perquè es tracte del segon classificat. Els culers van dominar tot el duel però especialment els trams inicial i final del matx. Un gol matiner de Daniel Gallardo va encarrilar la victòria però no va ser fins a la fase final del partit quan els blaugranes van sentenciar el partit. Tres gols més, obres de Ruslan, Ebrima Tunkara i Sergi Font van completar la golejada a domicili. Per tant, quan només resten dues jornades de campionat, el Benjamí C segueix en el bon camí d’acabar el curs havent guanyat tots els partits. El pròxim rival dels culers és la Fundació Atlètic Vilafranca dissabte vinent a la Ciutat Esportiva.

BENJAMÍ D – SANTFELIUENC
Un triomf per mantenir el liderat (8-2)

Important victòria la que va aconseguir ahir el Benjamí D contra el Santfeliuenc (8-2) abans de visitar la propera jornada el difícil camp del Santa Eulàlia, quart classificat. Els nois de David Sánchez ja dominaven per 3-0 al minut 10 de partit gràcies als gols de Unai Jiménez (2) i Marc Capote. Amb aquesta avantatge, el Benjamí D va saber jugar amb tranquil·litat i així van arribar més gols obra de Capote, en tres ocasions més, Guifré Valdivia i Moaad Raihani. El Benjamí D manté, una jornada més, el liderat amb un punt d’avantatge respecte l’EF Gavà B. 

SANT JOAN DESPÍ B – PREBENJAMÍ
Triomf solvent per seguir lluitant la Lliga (1-5)

El Prebenjamí va superar amb solvència al Sant Joan Despí B a domicili en el matx corresponent a la jornada 28 de la competició lliguera (1-5). El duel va estar marcat per la clara superioritat dels blaugrana. I és que, els de Dani Segovia sempre van anar per davant a l’electrònic. Dragos Bivol i Darwin Zamora amb un doblet i Iker Nsang van ser els golejadors per part del combinat culer. Amb aquest triomf l’equip es manté colíder amb el Sant Andreu de la Barca, a 74 punts quan ens trobem a dues jornades per finalitzar la competició. El pròxim partit serà a la Ciutat Esportiva contra el Gavà Mar.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut