MoraBanc Andorra - Barça Lassa: Sense marge d’error

MoraBanc Andorra - Barça Lassa: Sense marge d’error

Els blaugranes són conscients que no poden fallar en els tres partits que resten, si volen seguir aspirant a la primera posició

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 19.30h i en directe per Movistar + (Dial 53), el MoraBanc Andorra en la que serà la 32a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que van caure en l’últim partit contra el València Basket al Palau, són conscients que no tenen marge d’error si volen seguir aspirant al primer lloc de la classificació, posició que han ocupat fins a l’última jornada.

El rival

Es troba en un bon moment després de superar el BAXI Manresa en l’últim partit (64-77) i està immers en la lluita per entrar al play-off. Actualment ocupa la desena plaça a la Lliga amb un balanç de 16-15, però a tan sols un triomf de la setena i vuitena plaça. L’equip del Principat té en Dylan Ennis el seu màxim anotador (13,8 punts), mentre que l’exblaugrana Moussa Diagne es troba en un gran moment de forma: va signar 13 punts i 16 rebots, per a una valoració de 32, en l’última jornada. Cal destacar també altres homes com Albicy, Shurna, Vitali, Upshaw, Sanè, Walker, Jelínek, Luz o Jordan.

El Barça

Afronta el partit amb el repte de tornar a guanyar, després d’una derrota a casa i amb l’obligació de seguir sumant triomfs fins a final de temporada per finalitzar el més amunt possible la Lliga regular. Actualment els de Pesic ocupen la tercera posició –empatats amb el Baskonia– i saben que han de vèncer per seguir tenint opcions de tornar a escalar fins al primer lloc que ara ocupa el Madrid. Ante Tomic, que segueix de baixa per molèsties musculars a la cama esquerra, no podrà disputar el partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut