SD Teucro – Barça Lassa: El campió no es cansa de guanyar (21-35)

Els culers continuen invictes a la Lliga Asobal i guanyen amb solvència a Pontevedra en la 28a jornada

Continuen intractables. Nova victòria dels homes de Xavi Pascual, aquest cop davant l'SD Teucro (21-35) en la 28a jornada de la Lliga Asobal. El Barça Lassa ha guanyat amb solvència a Pontevedra en l'antepenúltim test abans d'afrontar la gran Final Four de Colònia en un duel en què els culers han dominat en tot moment. El campió de Lliga haurà de disputar dos duels més, primer al Palau Blaugrana davant l'Ángel Ximénez (J. 29) i, finalment, visitarà el Bada Osca (J. 30), abans de disputar les semifinals de la VELUX EHF Final Four davant el Vardar (1 de juny).

Domini de principi a fi

Els barcelonistes han dominat el matx des del xiulet inicial, i un contundent parcial de 2-9 en els primers 15 minuts -amb un Ilic molt actiu en l'atac blaugrana- ha permès als culers agafar un clar avantatge al marcador que ja no deixarien anar. Tot i l'intent de reacció local (han arribat a situar-se 8-11), els de Xavi Pascual han tornat a empènyer l'accelerador per marxar al descans amb un clar 9-15 a l'electrònic.

Ja a la segona meitat, el gran desplegament físic del Barça Lassa ha acabat de sentenciar el partit amb un bon parcial de 2-7, per situar un contundent 11-22, distància que seria ja insalvable per al Teucro. En els darrers compassos del partit, els blaugrana han seguit augmentant la distància en el marcador per acabar guanyant de 14 gols (21-35), amb un gran Ilic, màxim golejador del partit, amb vuit dianes, seguit del jove jugador del filial Mamadou Diocou, amb sis gols.

Debuts de David Roca i Jorge Pérez

Una altra de les parts positives del matx ha estat el debut de dos joves jugadors del filial. David Roca, lateral dret, ha disputat a la primera meitat els seus primers minuts amb el primer equip, mentre que en el segon període, el porter Jorge Pérez també s'ha estrenat a la porteria blaugrana. A més, els altres quatre jugadors del filial convocats (els quals ja havien debutat anteriorment) també han disposat de minuts.

SD Teucro, 21
Barça Lassa, 35

SD Teucro: F. Javier Santana (-), Davor Cutura (3), Carlos Gehrhardt (-), Fischer (2), Ismael Bela (-), Domingo Jesús (-) i Sergio Pérez (-) -set inicial. Jorge García (-), Vicente Poveda (5), José M. Rial (-), Samuel Gómez (5), Yano Andrey (1), Diego Prada (1), Samuel Pereiro (3), Cristian Remeseiro (1) i Alberto Garrido (-).
Barça Lassa: Möller (-), Sorhaindo (3), N'Guessan (4), Aleix Gómez (2), Thiagus Petrus (-), Dolenec (2) i Ilic (8) -set inicial. Andersson (4), Syprzak (-), Gilberto Duarte (3), Jorge Pérez (-), Mamadou Diocou (6), Àlex Pascual (1), Knorr (2), Klein (-) i David Roca (-).
Parcials: 1-2 / 2-5 / 3-9 / 6-11 / 8- 12 / 9-16 / descans / 10-20 / 13-23 / 15-25 / 17-29 / 19-30 / 21-35 (final).
Àrbitres: Colmenero Guillén i Rollán Martín.