Lleida Esportiu – Barça B: No llancen la tovallola (1-2)

Lleida Esportiu – Barça B: No llancen la tovallola (1-2)

Els de Garcia Pimienta no perden les esperances i amb la victòria ‘in extremis’ a terres lleidatanes mantenen vives les opcions d’entrar al play-off d’ascens

Aquest cop la fortuna sí que ha somrigut al conjunt blaugrana. El Barça B ha obtingut una victòria merescuda i treballada al camp del Lleida Esportiu (1-2), rival directe per aconseguir la quarta plaça del campionat. Carles Pérez ha fet el gol definitiu en el temps afegit tres minuts després que el Lleida empatés amb un gol de Juanito, a la sortida d’un córner, la diana inicial dAraujo.

Intercanvi d’ocasions

En el tram inicial del duel, el filial blaugrana ha dominat el rival en joc, però també ha disposat de les millors ocasions. Gabriel Novaes ha estat a punt de superar el porter rival amb una subtil vaselina (min 5). De les botes del brasiler també ha sorgit la següent oportunitat dels culers quan, després d’una passada d’Abel Ruiz, Gabriel ha rematat amb la cama esquerra, però el porter Pau Torres ha evitat el gol.

Els locals han reaccionat a través de l’estratègia. A la sortida d’un córner, César Soriano ha estat a punt de marcar de cap, però Iñaki Peña ha resolt  la situació amb una aturada marca de la casa (min 26). El porter blaugrana ha mostrat la seva solidesa sota els pals amb una nova aturada a boca de canó en el minut 34.

Constància blaugrana

Igual que a la primera part, les millors oportunitats de la represa les ha tingut el Barça B. Ha estat novament Gabriel Novaes el que ha estat a punt d’introduir la pilota al fons de la xarxa després d’una centrada de Guillem, però, en aquesta ocasió, el pal ha evitat la diana del culer.

El matx ha entrar en una fase de descontrol i precipitacions per part d’ambdós equips, conscients de la importància d’obtenir una victòria avui per seguir lluitant pels play-off. I ha estat en una jugada un pèl enrevessada quan ha arribat el gol blaugrana que obria la llauna. Després d’una falta botada per Carles Pérez, Araujo ha rematat i el seu xut ha rebotat en Xemi, que s’ha introduït el gol en pròpia porteria (0-1, min 67).

El partit embogeix al final

El conjunt lleidatà s’ha bolcat a buscar el gol en el tram final. Álex Felip ha estat a punt d’empatar, però el travesser ha salvat el cop de cap del migcampista del Lleida (min 77). Els locals han tornat a generar perill mitjançant l’estratègia i Juanito ha marcat de cap a la sortida d’un córner (1-1, min 87). Quan tot semblava acabar en taules, Gabriel Novaes ha aprofitat una mala sortida del porter rival per endur-se la pilota i fer una assistència a Carles Pérez, que ha marcat a plaer (1-2, min 90).

El Barça B ha sabut patir i, finalment, s’ha endut una victòria molt merescuda davant un rival directe. A falta de dues jornades per al final, els culers encara tenen opcions d’entrar al play-off. El proper compromís dels de Garcia Pimienta serà diumenge al Miniestadi contra l’Hèrcules.

Fitxa del partit

Lleida Esportiu, 1
Barça B, 2

Lleida Esportiu: Pau Torres, Dalmau, Joan Oriol, Trilles, César Soriano, Albístegui (Marc Martínez, min 58), Cano, Álex Felip, Pedro Martín, Xemi (Juanito, min 72) i Musa (Alpha, min 72).

Barça B: Iñaki Peña, Guillem, Araujo, Cuenca, Miranda, O. Busquets, Carles Pérez, Jandro (McGuane, min 72), Gabriel (Mujica, min 90), Monchu i Abel Ruiz (Chumi, min 80).

Gols: 0-1, Xemi (pp) (min 67); 1-1, Juanito (min 87); 1-2 Carles Pérez (min 90).

Àrbitre: Alexandre Alemán Pérez. Groga als locals Musa (min 38), Trillas (min 80), Cano (min 90) i als blaugranes Jandro (min 14) Araujo (min 62) i Iñaki Peña (min 82).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut