Granadilla – Barça Femení: Ho intenten fins al final (1-0)

Les de Lluís Cortés no poden aconseguir els tres punts en el darrer partit de Lliga i acaben en segona posició

No ha pogut ser. El Barça Femení no ha pogut imposar-se al Granadilla en un matx en què les de Lluís Cortés no han tingut sort de cara a porteria, i han vist com la diana de les locals a la segona meitat seria decisiva. Amb el triomf de l’Atlètic de Madrid, el Barça Femení tanca la Lliga en segona posició amb 78 punts.

El matx ha començat amb un xut al pal de Silvia Doblado, en el minut 11. A partir d’aquí les blaugranes han sabut tenir el control de la pilota i una rematada de Duggan, fregant el travesser, ha estat la primera aproximació barcelonista. El Barça Femení no ha renunciat al gol i Oshoala ha estat a punt de situar el 0-1 en una acció en què la davantera culer no ha arribat a rematar per ben poc.

El conjunt local ha arribat amb perill i el Granadilla ha arribat a marcar, però la diana ha estat anul·lada per fora de joc. Amb aquest anar i venir dels dos conjunts s’ha arribat al descans sense gols.

S’avança el Granadilla

Les blaugranes han saltat a la segona meitat amb molta intensitat i Melanie ha enviat el primer avís amb un xut al pal. Oshoala ha tingut una nova aproximació en el minut 49, però no ha pogut definir davant la portera local. En un contraatac el Granadilla ha pogut avançar-se, però Paños ha enviat el xut a córner.

Les locals generaven més sensació de perill, i després d’avisar amb un xut enverinat de María José ha arribat el gol de la jugadora del Granadilla en el minut 55. Les blaugranes han buscat el gol de l’empat, amb ocasions d’Andressa, Stefanie i Alexia que han acabat a les mans de la portera local. D’aquesta manera, el Barça Femení tanca la Lliga amb 78 punts, a sis de l’Atlètic de Madrid, campió de la competició domèstica.

Granadilla, 1
Barça Femení, 0

Granadilla: Aline, Eva Llamas, Ana, Ange Koko (Cindy, min 82), Joyce, María José, Raissa, Natalia Ramos, Silvia (Martín-Prieto, min 67), Gavira i Pisco.

Barça Femení: Paños, Van der Gragt, María León, Melanie (Leila, min 65), Losada (Bárbara, min 87), Marta T. (Candela Andújar, min 82), Mariona, Alexia, Aitana, Duggan (Andressa Alves, min 62) i Oshoala.

Gol: 1-0, Maria José (min 55).

Àrbitra: Gallastegui Pérez. Ha amonestat amb targeta groga les locals N. Ramos i Aline Reis i les blaugranes Vicky Losada, María León i Candela Andújar.