Barça Lassa B – Vestas Alarcos Ciudad Real (25-30): L’experiència és clau

Barça Lassa B – Vestas Alarcos Ciudad Real (25-30): L’experiència és clau

Un experimentat Ciudad Real guanya a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Dos equips de la part alta de la taula, el Ciudad Real, en el tercer lloc, i el Barça Lassa B, en el cinquè, es veien les cares a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes, amb l’objectiu de finalitzar la competició el més amunt possible de la taula, i els manxecs, que cercaven el segon lloc que els donaria com a amfitrions de la fase d’ascens. La lluita ha estat constant durant tot el partit i l’experiència visitant, unida a seva qualitat, ha estat decisiva.

Lluita sense treva

Handbol intens i de nivell el que es veia en el pavelló d’handbol de la Ciutat Esportiva. Catalans i manxecs donaven el màxim i els primers avantatges eren per als visitants (5-7) en el minut 11 de joc.

Els visitants seguien davant en el marcador al llarg del primer temps, els blaugranes treballaven de valent per no deixar-los marxar (9-12) en el minut 23. Amb aquesta dinàmica s’arribava al descans, on l'Alarcos Ciudad Real dominava per 12 a 16.

Mana l’experiència

En el segon temps el ritme i la dinàmica del partit eren similars al primer temps. En vuit minuts de joc, el Ciudad Real mantenia els quatre gols de renda (15-19) i la intensitat en el joc era l’element més destacable.

Amb petites oscil·lacions, els visitants manaven en el marcador i no deixaven als joves entrenats per Roi Sánchez acostar-se, tot i el bon joc dels blaugranes (20-23) en el minut 46 de partit. El Vestas Alarcos Ciudad Real sabia imposar el ritme de partit que li anava més bé per mantenir-se al davant (21-26) quan quedaven menys de 10 minuts per a la fi del partit.

En el tram final, la veterania visitant ha estat clau per guanyar el partit. Els blaugranes ho han intentat, però el Ciudad Real ha gestionat el partit amb eficàcia i s'ha endut el triomf.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Vestas Alarcos Ciudad Real (25-30)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut