Granadilla – Barça (prèvia): El desenllaç de la Lliga

Granadilla – Barça (prèvia): El desenllaç de la Lliga

13.00h (horari peninsular) Les finalistes de la Champions League necessiten vèncer en un camp complicat i esperar la derrota de l’Atlètic de Madrid per ser campiones

La Lliga Iberdrola arriba al seu final aquest diumenge. I ho fa de la mateixa manera que en les dues temporades anteriors: amb l’Atlètic de Madrid i el Barça jugant-se el títol. De nou, depenen d’elles mateixes, les matalasseres. Les culers hauran d’esperar una derrota atlètica al camp de la Reial Societat i vèncer simultàniament al sempre complicat camp del Granadilla, a Tenerife, terra de bons records per al Club. És l’única combinació que faria possible el cinquè títol de Lliga barcelonista.

El conjunt que dirigeix Lluís Cortés arriba a la cita en un moment pletòric tant en l'aspecte emocional com futbolístic. I és que diumenge passat va fer història classificant-se per a la seva primera final de la Champions League, el 18 de maig a Budapest. Contra el Bayern de Munic va encadenar la seva dotzena victòria consecutiva i es presenta a l’última jornada amb més punts (78) que en les quatre Lligues anteriors. Això sí, l’Atlètic de Madrid ho ha guanyat tot menys les derrotes en els duels directes i és el líder (81).

En una nova data assenyalada, el cos tècnic blaugrana s’emportava tota la plantilla a Tenerife, amb l’excepció de Pamela Tajonar (intervinguda dijous) i amb la inclusió de Patri Guijarro, sense l’alta mèdica.

Les frases de Lluís Cortés

“Espero un partit complicat, davant d’un rival que està en un molt bon moment: dels últims nou partits n’ha guanyat vuit. Està en forma i és normal que en l’últim partit, davant la seva afició i contra el Barça, tingui ganes de competir-lo al màxim”.

“Hem de centrar-nos en la nostra feina, com en les últimes jornades, en acabar una gran temporada si aconseguim els 81 punts. No podem influir en l’altre partit”.

Les frases de María León

“Totes hauríem de pensar a fer bé la nostra feina i fer un bon partit”.

“Tot i que queda una jornada, crec que ha estat un bon any; si aconseguim els tres punts serà el rècord del Barça. Hem tret molts bons resultats; les jugadores cada vegada ens trobem millor i això és positiu”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut