Res més que no sigui sortir a guanyar

Res més que no sigui sortir a guanyar

Després de l’últim entrenament previ al duel de tornada, Xavi Pascual i Gonzalo Pérez de Vargas han coincidit a advertir que, tot i l’avantatge de l’anada, l’eliminatòria contra el Nantes no està tancada

El Barça Lassa ha completat aquest divendres l’últim entrenament previ al partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el HBC Nantes. És l’últim pas que cal superar per aconseguir el bitllet per a la desitjada Final Four, i els blaugranes parteixen amb els set gols d’avantatge del partit d’anada (25-32). En acabar la sessió, Xavi Pascual i Gonzalo Pérez de Vargas han atès els mitjans, i han coincidit a advertir que l’eliminatòria no està tancada. “L’avantatge m'és igual; sortirem a guanyar perquè juguem al Palau, perquè som el Barça i perquè sempre anem al 100%”, deia el tècnic blaugrana. Gonzalo, per la seva banda, reconeixia que “és un avantatge sòlid”, però que han de sortir a guanyar: “Hem de seguir jugant com ho hem fet fins ara i gaudir d’un Palau ple”.

El paper de l’afició també ha estat un aspecte comú en els dos protagonistes davant dels micròfons. S’espera una entrada com la de les grans nits europees, ja que queden molt poques entrades a la venda. “La gent que ve al Palau ve a gaudir amb l’equip; sempre que juguem a casa i tenim el factor Palau som més forts”, comentava Xavi Pascual. “A l’afició li diria que vingui a gaudir amb nosaltres i a ajudar-nos a tancar l’eliminatòria. Serà un partit d’handbol molt maco. A Colònia no s’hi va cada dia, i ells també formen part d’aquest èxit”, sentenciava el porter culer uns minuts més tard.

Altres declaracions de Xavi Pascual, tècnic del Barça Lassa:

“El Nantes té un desavantatge gran, però és un gran equip i continua sent el subcampió d’Europa”.

“No sé el que faran ells, però nosaltres hem de fer el nostre joc. Poden fer moltes modificacions perquè té jugadors per fer-les; poden jugar 7 contra 6, poden defensar amb 5-1, sortir amb defensa mixta... Poden fer de tot, igual que ho podem fer nosaltres”.

“Hem d’enfocar el partit com sempre. Hem de jugar a handbol com sabem, si hem arribat fins aquí és perquè juguem d’una manera, i hem d’anar fins al final”.

“En qualsevol moment pot passar qualsevol cosa, i en l’esport d’alt nivell encara més. Hem d’estar preparats per a tot, i l’única manera d’evitar que hi hagi sorpreses és sortir a la pista a guanyar”.

“Arribar a la Final Four és el gran objectiu que teníem marcat des de l’inici de temporada”.

Altres declaracions de Gonzalo Pérez de Vargas, porter del Barça Lassa:

“Tenim la sensació que vam fer un gran treball a Nantes i que cal tancar-ho, i la forma com ho vam aconseguir és el camí correcte. El resultat a Nantes reafirma la confiança que teníem en el que estem fent durant tot l’any”.

“Sembla que hi haurà una de les millors entrades dels últims anys, i ho hem d’aprofitar”.

“El Nantes ara mateix no té res a perdre, venen a Barcelona a donar una millor imatge. Voldran córrer més per recuperar el marcador en els primers minuts i voldran dur el seu ritme”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut