Quatre vells coneguts tornaran al Palau

Quatre vells coneguts tornaran al Palau

El Nantes arribarà aquest dissabte a Barcelona amb Valero Rivera, Kiril Lazarov, Eduardo Gurbindo i David Balaguer, tots ells amb passat culer

Els quarts de final de la Lliga de Campions s’acabaran de decidir aquest dissabte al Palau Blaugrana. Després del 25-32 de l’anada en territori francès, el Barça Lassa afronta amb optimisme la tornada contra un HBC Nantes que arribarà a Barcelona amb moltes cares familiars. I és que al conjunt francès hi ha quatre jugadors amb passat culer en diferents etapes. Valero Rivera, Kiril Lazarov, Eduardo Gurbindo i David Balaguer ja saben el que suposa jugar contra el seu exequip, i en aquesta ocasió ho faran amb el bitllet per a la Final Four de Colònia en joc.

Valero Rivera és l’últim dels quatre que ha fet el trajecte Barcelona-Nantes. Va ser l’estiu passat, després de dues temporades al Barça Lassa, on havia arribat precisament del Nantes. Un camí d’anada i tornada després de formar-se a les categories inferiors del Club i debutar amb el primer equip. Un any abans aquest camí l’havia fet Kiril Lazarov, que va ser blaugrana entre les temporades 2013/14 i 2016/17. Als seus 38 anys (a punt de fer-ne 39) continua sent un dels referents en atac i sempre és un perill.

La trajectòria de Gurbindo i Balaguer a Nantes ve de més lluny. El navarrès va jugar al Palau Blaugrana entre el 2012 i el 2016, i des d’aleshores és un home clau en el conjunt francès. Per últim, David Balaguer es va formar al planter blaugrana i va tenir aparicions amb el primer equip abans d’emprendre una carrera lluny de Barcelona. Després d’una temporada a Conca va signar pel Nantes el 2015 i allà es va fer el seu lloc. A tots aquests vincles cal afegir que el segon entrenador de l’equip francès és Alberto Entrerríos, germà de Raúl Entrerríos, segon capità del Barça Lassa.

Tot i la importància de tots ells en els esquemes de Thierry Anti, el Barça Lassa va saber contrarestar-los en el duel d’anada. Lazarov es va quedar en dos gols (2/5) i tant Gurbindo com Balaguer només van poder marcar un gol cadascú. Valero Rivera va ser l’únic que va poder trencar la defensa blaugrana (8 gols), bàsicament gràcies a l'encert des dels set metres (6/6).

Tots aquests vincles quedaran aparcats quan arrenqui el partit, però de ben segur que, tant ens els instants previs com després del matx, al Palau Blaugrana s’hi veuran moltes abraçades i es recordaran vivències i anècdotes d’un passat culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut