Màxima expectació per rebre el Nantes

Màxima expectació per rebre el Nantes

El Palau Blaugrana lluirà l’aspecte de les grans tardes europees en el duel de tornada dels quarts de final de la Champions; la venda d’entrades va a ritme de rècord i en queden poques disponibles

Després de 10 mesos de competició, aquest dissabte arriba el partit clau per al Barça Lassa per complir amb el primer objectiu: arribar a la Final Four de la VELUX EHF Champions League. Es disputa el partit de tornada dels quarts de final, l’últim pas previ per assegurar el bitllet per a Colònia. A les 19:30 hores, el Palau Blaugrana viurà una d’aquelles tardes d’espectacle europeu, i l’afició està responent a la importància de la cita contra el HBC Nantes francès.

A tres dies per al partit, la venda d’entrades va a ritme de rècord, i només hi ha disponibles localitats situades als balcons, amb visibilitat reduïda. Durant el matí d’aquest dimecres, la xifra d’entrades venudes superava les 2.600, i s'apropa al màxim històric d’aquesta dada, registrat en el duel de vuitens de la temporada passada contra el Montpeller. Aleshores se’n van vendre 2.696, així que s’està a punt de superar el millor registre.

Aquells aficionats que encara no tinguin la seva entrada són a temps d’assegurar-se el seient per viure el millor espectacle de l’handbol europeu. El Barça Lassa arriba al partit amb un avantatge de set gols, després de la gran victòria a Nantes per 25-32. Tot i així, a aquestes alçades de competició, i amb l’actual subcampió al davant, res està fet. Queden 60 minuts d’eliminatòria, i el paper del Palau i de l’afició serà clau per anar a Colònia.

ACONSEGUEIX LA TEVA ENTRADA. EN QUEDEN POQUES!!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut