Sis lligues a punt!

Sis lligues a punt!

El Cadet A, l’Aleví A, l’Aleví D, el Benjamí A, el Benjamí B i el Benjamí C poden proclamar-se campions de Lliga a la propera jornada

CADET A – GIRONA
A només un punt del títol! (0-0)

El Cadet A tenia ahir diumenge la primera possibilitat de proclamar-se campió de Lliga de forma matemàtica a falta de dues jornades. Per això, necessitava sumar els tres punts davant el Girona però finalment no ha pogut ser. Blaugranes i gironins han empatat sense gols a la Ciutat Esportiva en un duel en el que els nois de Carles Martínez han disposat de nombroses oportunitats per marcar però sense fortuna. El Cadet A ho ha intentat fins al final amb la motivació de guanyar la Lliga a casa però la resistència del Girona, el tercer classificat, ha estat fructífera. Els culers, però, tindran una nova oportunitat per ser campions la propera jornada, quan visiten el feu del Gimnàstic de Manresa. En aquest cas, un punt sí que seria suficient per ser campions ja que l’Espanyol, el segon classificat, es troba 5 punts per darrera del Barça i els blaugranes tenen el goal average a favor.

REUS DEPORTIU – CADET B
Una derrota que allunya el liderat (2-1)

El Cadet B va sortir derrotat de la visita a Reus. El conjunt de Sergi Mila, va tenir la victòria a tocar i, a la vegada, poder dependre d’ell mateix per guanyar el títol, però uns cruels minuts finals van certificar el triomf pels reusencs - l’actual líder de la competició. Els de Sergi Milà es van avançar primer en el marcador després que el davanter Xavier Planas marqués en el minut 43. Tot i això, els locals van situar una marxa més i al minut 69 van situar l’empat (1-1). Amb els locals empesos a l’ofensiva - dos minuts després de convertir l’empat - van segellar el definitiu 2 a 1 obra de Joan Torrents. Amb aquesta derrota, els barcelonistes es mantenen en la segona posició amb 64 i queden a 5 punts, amb un partit menys, del conjunt del Baix Camp, a falta de 5 jornades per acabar el campionat lliguer. El pròxim partit dels blaugrana serà contra el Can Buxeres, onzè classificat, a la Ciutat Esportiva.

INFANTIL A – GRANOLLERS
Triomf per seguir amunt! (3-0)

Victòria contundent de l’Infantil A davant el Granollers per encarar el tram final de la competició amb optimisme. Els blaugranes van sentenciar el matx en els primers compassos del compromís. Kareem va inaugurar el marcador al minut 14 i, posteriorment, el seu company Íker Bravo va fer dos gols més de manera consecutiva per certificar el triomf. Els d’Álex Urrestarazu volen acabar amb bon sabor de boca la temporada. Amb aquest triomf, els culers sumen un total de 60 punts i asseguren pràcticament la tercera plaça a falta de tres partits pel desenllaç de la Lliga. El proper matx de l’Infantil A és dissabte vinent davant el Sant Andreu, desè classificat.

LA FLORESTA – INFANTIL B
Un empat amb regust amarg (1-1)

Mala fortuna per l’Infantil B de David Sánchez en la seva visita a La Floresta que s’ha saldat amb un empat. Els culers es van avançar en el marcador gràcies a un gol matiner d’Adrian Simons (0-1, m. 4). El conjunt local va rectificar i va empatar al minut 26 després d’una diana del seu davanter Izan González. En el tram final del partit, un jugador de l’equip rival va ser expulsat però l’Infantil B ja no va ser a temps d’aprofitar la superioritat numèrica. Els blaugranes tenien l’oportunitat de retallar distàncies amb el líder i dependre d’ells mateixos per conquistar el títol, ja que encara s’han d’enfrontar amb el rival directe, el Sant Ildelfons. Amb aquest resultat, però, hauran d’esperar una possible ensopegada del líder en els partits que resten. El proper duel de l’infantil B serà diumenge vinent, quan el conjunt barceloní rep al FIF Lleida, tercer classificat. Aquesta serà la jornada prèvia al partit davant el Sant Ildelfons, clau pel desenllaç de la Lliga.

DAMM B – ALEVÍ A
Triomf solvent per tenir la lliga a tocar (0-10)

Després de guanyar el MIC, l’Aleví A té a tocar la competició regular. Els de Marc Serra van superar amb contundència a la Damm B a domicili (0-10). Els blaugrana van sortir decidits a sumar els tres punts, i és que al minut 25 de partit l’electrònic ja lluïa un 0 a 5.  Dani Avila i Marc Bernal van encapçalar la taula de màxims golejadors culers amb un doblet cadascú. Nouhoun Sylla, Pau Cubarsi, Xavi Castellanos, Lamine Yamal, Shane Kluivert i David Sáez van culminar la golejada blaugrana. Amb aquests tres punts, els culers fortifiquen la primera posició – amb 81 punts – a falta de 5 jornades per finalitzar el campionat. La jornada següent es disputarà el dissabte 4 de maig a la Ciutat Esportiva contra el Gimnàstic de Manresa B, segon classificat. L’Aleví A només necessita un punt per proclamar-se campió.

ALEVÍ B – DAMM A
Primera derrota de la temporada (3-4)

L’Aleví B va perdre contra la Damm A (3-4) a casa en un partit que va ser molt disputat. Els blaugranes van arribar a empatar un partit que es va posar molt costa a munt la primera mitja hora (0-2, m. 35). Tot i això, Jan Martínez, de penal i Xavi Espart van tornar a equilibrar les forces. Amb els culers bolcats a la recerca del gol que certifiqués els tres punts, la Damm A va aprofitar bé els espais i va sentenciar amb dos gols més. A les acaballes del matx, Joel Escaler va retallar distàncies però no va haver-hi temps per més. Finalment, els de Jordi Pérez van sortir derrotats de l’enfrontament davant els tercers classificats però segueixen líders empatats a punts amb l’Espanyol A. El proper compromís de l’Aleví B és dissabte davant el Gimnàstic de Manresa, desè classificat.

BLANCA SUBUR – ALEVÍ C
Els campions segueixen intractables (3-9)

L’Aleví C continua deixant petjada en cada partit. Els de Dani Horcas es van imposar per 3 a 9 al Blanca Subur i continuen amb un ple de victòries. El duel va començar igualat. Antonio Fernàndez, el ‘pitxitxi’ de la Lliga, va avançar als seus amb un doblet en cinc minuts i pronosticava un partit plàcid. Però els locals van imposar resistència i van tornar a equilibrar les forces. Mateix guió en els minuts posteriors a l’empat. L’Aleví C va marcar dos gols gràcies a Samakou Nomoko i Guillermo Fernàndez però el Blanca Subur va retallar diferències uns minuts després. El talent però, es va imposar i la resistència del conjunt local no va seguir. Dos gols més de Samakou, altres dos d’Antonio Fernández i un gol d’Arnau Mares van tenyir un nou triomf de color blaugrana. L’equip no torna a jugar fins a l’11 de maig, quan s’enfrontarà al Sant Andreu de la Barca, dotzè classificat.

ALEVÍ D – ESPLUGUENC
A només una victòria de conquistar el títol (18-0)

Després de triomf més contundent de la temporada, l’Aleví D ja és més a prop de guanyar la Lliga. Els de Pau Moral van superar a l’Espluguenc, el cuer de la LlIGA, per 18 a 0 amb golejadors molt repartits. Pol López va obrir la llauna i, a més, va completar un pòquer de gols. Jean Paul Samir va ser l’altre gran protagonista, ja que va consumar també un pòquer de gols. Àlex Cantarell va firmar un hat-trick i després va haver-hi tres homes que van fer un doblet cadascú: Jan Ferrer, Aymar Llanas i Biel Cabezas. David Juan, amb un gol, va acabar de completar la golejada. Amb aquesta victòria, els culers sumen un total de 73 punts, deu més que el segon, a falta de quatre jornades. Per tant, l’Aleví D necessita només una victòria per ser campió de Lliga. El proper partit, quan podrien celebrar ja el títol, serà dissabte davant el Can Buxeres, tercer classificat.

BENJAMÍ A – FE CORNELLÀ B
Triomf per deixar el títol a tocar (3-0)

El Benjamí A va guanyar per 3 a 0 al seu màxim perseguidor en aquesta Lliga, la FE Cornellà. Un correctiu que permet als d’Òscar Jorquera situar-se a només a una victòria per ser campions de manera matemàtica. Ïu Martínez va inaugurar el marcador pels culers al minut 11. Amb la diana del davanter, els blaugranes es van alliberar i van desplegar el seu millor futbol. Fran Orduña, en el minut 36, va posar terra de per mig amb el segon gol que pràcticament sentenciava el duel. Per evitar qualsevol tipus de reacció visitant, a les acaballes del matx, Pau Bergés va fer el tercer i definitiu gol per certificar el triomf. A més de sentenciar pràcticament la Lliga, amb aquest triomf els barcelonins segueixen amb el ple de victòries. Ja són 27 victòries en 27 partits disputats. El pròxim repte del Benjamí A és dissabte davant del CP Sarrià, quan poden celebrar el títol. Amb els tres punts serien campions, independentment del que fes el segon classificat.

BENJAMÍ B – V NACIONAL CUP
Campions superant al Sevilla a la final (3-0)

Extraordinari torneig el que ha signat el Benjamí B a Los Realejos (Tenerife). L’equip de Juanan Gil va proclamar-se campió de la V Nacional Cup després de superar per 3-0 al Sevilla a la final. El resultat d’aquest partit va ser el perfecte colofó a un torneig immaculat del Benjamí B. Van superar a la primera fase al EMF Adeje (11-0), CD Santa María Alisios (10-0), Huracan (7-1) i UD Santa Cruz (11-0) i a la liguilla final es van desfer del Betis (2-1) i de l’Atlético de Madrid (3-0). Un torneig, per tant, on, a més de guanyar, han marcat 47 gols i només han encaixat un.

El Benjamí B, campió a Tenerife

FE CORNELLÀ C – BENJAMÍ C
Ple de victòries amb regust a títol (0-7)

Victòria aclaparadora del Benjamí C en la seva visita a Cornellà. Els d’Albert Puig es van imposar per 0 a 7 a la FE Cornellà C i mantenen el seu idil·li amb la competició, ja que han guanyat tots els partits fins al dia d’avui. Guillem Molina, Sergi Font, Oriol Morató, un gol en pròpia porteria i un triplet  del ‘pitxitxi’ Ebrima Tunkara van ser els artífexs d’una nova victòria tenyida de blaugrana. Els culers van dominar tots els actes del duel i van signar un nou triomf que deixa el títol molt a prop. De fet, un punt en la propera jornada seria suficient, independentment del que facin els rivals. Però el Benjamí C té un repte afegit. I és que el conjunt barceloní vol fer un ple de victòries en aquesta Lliga. Només resten quatre partits. El proper matx serà dijous vinent, davant l’Igualada.

BENJAMÍ D – FC CORNELLÀ D
Partit amb alternatives (4-5)

Partit apassionant el que ens van oferir el Benjamí D i la FE Cornellà D. Els blaugranes, desafortunadament, van ser superats pel conjunt visitant. Tot i això, els blaugranes segueixen líders i amb opcions intactes per ser campions. Tanmateix, els culers van ser els que van inaugurar l’electrònic mitjançant una diana de Luca. Però els visitants van capgirar el marcador amb dos ràpids gols (1-2, m. 24). Moaad, cinc minuts després, va tornar a equilibrar les forces. La FE Cornellà D però mostrava resistència i es van tornar a posar per davant, ja en el tercer temps. Els següents minuts van ser totalment culers. Els de David Sánchez es van tornar a posar per davant gràcies a dos gols, un de Marc Alpha i l’altre d’Iñaki Piña. Malauradament pels interessos dels barcelonins, a les acaballes del matx, dos gols del conjunt visitant van significar el definitiu 4 a 5. Diumenge, el Benjamí D visita el camp de la Vila Olímpica Club Esportiu, desè classificat.

ESCOLA F. GAVÀ D – PREBENJAMÍ
Volen aquesta Lliga (1-3)

El Prebenjamí vol lluitar la Lliga fins al final. Els blaugranes van guanyar al camp de l’Escola F. Gavà D on els locals havien guanyat tots els partits fins aleshores. Dragos, el màxim golejador de la competició, va estrenar el marcador ben aviat, concretament al minut 2. La reacció del rival però va ser molt bona, ja que van empatar només dos minuts després (1-1, m. 4). Un penal a l’equador del partit transformat per Ethien va posar per davant de nou als culers. I, al tram final del partit, Quim Càrcel va sentenciar el duel amb el tercer i definitiu gol que demostrava que el Prebenjamí vol aquesta lliga. Així doncs, els de Dani Segovia encadenen dues victòries de molt prestigi – davant el líder la passada jornada i ara amb els tercers – i encaren el tram final de temporada amb la moral pels aires. Prebenjamí i Sant Andreu de la Barca tenen els mateixos punts (68) a falta de quatre partits. El proper compromís del de Dani Segovia serà dissabte vinent davant el Castelldefels a la Ciutat Esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut