El Barça derrota l’Inter i acaba tercer (1-3)

El Barça derrota l’Inter i acaba tercer (1-3)

Els gols de Ferrao, Adolfo i Esquerdinha, així com l’actuació de Dídac, permeten als blaugrana penjar-se la medalla de bronze a la Final Four d’Almati 2019

El FC Barcelona Lassa de futbol sala ha pogut acabar amb bon gust la Final Four d’Almati 2019. Perquè els d’Andreu Plaza han derrotat el Movistar Inter en la final de consolació i han acabat penjant-se la medalla de bronze. Els gols de Ferrao, Adolfo i Esquerdinha, així com una gran actuació de Dídac Plana, ho han fet possible, en un partit difícil de jugar pel que representa. Un test amb menys intensitat del que és habitual, però que ha estat l’avançament del que es viurà el proper dissabte, a Ciudad Real, en les semifinals de la Final Four de la Copa del Rei.

Remuntada inicial del Barça

Ha estat un partit sense gaire tensió –habituats a duels entre l'Inter i el Barça de gran nivell i emoció–, però una victòria sempre és una victòria. I més a Europa, en un escenari magistral com l’Almaty Arena. Hi ha hagut gols, aturades excel·lents, bones jugades i també una remuntada inicial. Perquè l’Inter s’ha avançat, malgrat el bon començament blaugrana, en una jugada de Marlon després de combinar amb Borja (1-0, min 7). Però el gol ha fet augmentar el ritme dels catalans, que han aconseguit capgirar el marcador ràpidament: Ferrao, que ha rebut d’esquena, ha posat l’empat (1-1, min 9), mentre que una gran contra entre Esquerdinha, Arthur i Adolfo ha acabat amb el gol del català (1-2, min 12).

Dídac, MVP del partit

Un marcador que ha costat que es tornés a moure, especialment per un Dídac que ha fet un partit excel·lent davant la pressió de l’Inter, quan ha sortit a buscar l’empat. Les seves grans aturades, de tota mena (fins i tot amb la cara després d’un xut d’Ortiz), li han permès endur-se l’MVP d’aquest partit cap a casa.

Intervencions que han permès que, finalment, Esquerdinha pogués segellar el triomf amb l’1-3 que ha tancat l’electrònic, amb una rematada creuada que ha acabat entrant després de topar amb el pal (1-3, min 35). Resultat que permet al Barça guanyar la medalla de bronze a la Final Four, abans d’afrontar el tram final de la temporada amb uns objectius molt clars: la Copa del Rei, la propera setmana, i l'inici del play-off de l'LNFS, que començarà d’aquí a dos caps de setmana.

La fitxa

Inter FS, 1
Barça Lassa, 3

Inter: Álex González, Ortiz, Ricardinho, Marcel, Gadeia –cinc inicial– Bebe, Marlon, Borja, Humberto, Rafael, Daniel.

Barça: Dídac Plana, Boyis, Mario Rivillos, Ferrao, Arthur –cinc inicial– Roger, Aicardo, Léo Santana, Lozano, Dyego, Esquedinha, Adolfo.

Gols: 1-0, Marlon (min 7); 1-1, Ferrao (min 9); 1-2, Adolfo (min 12); 1-3, Esquerdinha (min 35).

Àrbitres: Alessandro Malfer, Angelo Galante. Groga a Humberto (Inter) i Ferrao (Barça).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut