Noves places per viatjar al partit de Liverpool

Noves places per viatjar al partit de Liverpool

Dilluns 29 d'abril a les 11 hores s'obre el període de venda d'un sisè avió que anirà a Manchester, i després els seguidors seran traslladats a Liverpool en autocar (60 km). El preu del viatge és de 300 euros per als socis.

Un cop exhaurides les places dels cinc avions que FC Barcelona Desplaçaments disposava per als socis que assistiran al partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions que el Barça jugarà a Liverpool el proper dimarts 7 de maig, i davant la forta demanda de noves places que ha rebut el Club els darrers dies, el servei de viatges del FC Barcelona ha pogut ampliar la seva oferta de viatge amb un sisè avió que aterrarà a l'aeroport de Manchester, i, posteriorment, els seguidors seran traslladats en autocar fins a la ciutat de Liverpool (60 km).

La venda d'aquestes noves places estarà operativa a partir del dilluns 29 d’abril a les 11.00 hores i fins a exhaurir-se la disponibilitat, a través de la nostra pàgina web:

https://desplacaments.fcbarcelona.cat/viatges/fitxa/calendari

Dins l'esforç d'aconseguir disposar d'un nou avió i la capacitat de l'aeroport de la ciutat de destí, aquest sisè avió tindrà destinació Manchester i, en aquest cas, l’import del desplaçament serà de 300 € per als socis i de 356 € per als socis de compromís/penyistes, atès que no ha estat possible poder mantenir el preu establert primerament. No obstant això, amb aquest preu el viatge continua comptant amb una part subvencionada pel Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut