FC Barcelona – Bayern Munic (prèvia): Serem nosaltres

FC Barcelona – Bayern Munic (prèvia): Serem nosaltres

12.00h, Barça TV, Movistar Vamos i 8TV i 'streaming' per fcbarcelona.cat, Youtube i Facebook FCBFemeni: Les blaugranes somien en la primera final de la Lliga de Campions en un Mini ple

Ha arribat l’hora, el dia que en el millor dels somnis se li apareixia al Barça Femení. El conjunt blaugrana disputa aquest diumenge la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Bayern de Munic, amb la renda de 0-1 obtinguda en la gran actuació de l’anada a Alemanya. Dictarà sentència el Miniestadi, que des de diumenge està amb totes les entrades exhaurides.

El primer mosaic de la història en un partit del Femení i 10.000 banderoles donaran color a l’últim partit del Barça Femení al Mini, en la tercera ocasió que penja el ‘sold-out’ per al futbol femení (com a les semifinals europees del 2017 i els quarts del 2018).

A diferència de les dues ocasions anteriors, les blaugranes arriben a la cita capacitades per tractar de tu a tu un rival temible. Ho van demostrar a Munic, on l’estil culer va captivar, de nou, Europa. “Hem de fer un partit valent i atrevit”, manifestava l’entrenador Lluís Cortés a la roda de premsa prèvia. El cos tècnic barcelonista compta amb les úniques baixes de Patri Guijarro i Pamela Tajonar.

Això sí, les locals s’hauran de sobreposar a l’exigència màxima del calendari: serà el cinquè compromís en quinze dies i, a diferència del Bayern, dimecres va disputar una jornada de Lliga. Precisament contra el Sevilla (6-2) va sumar l’onzena victòria consecutiva.

La tornada de les segones semifinals de Champions League femenina del Barça ha generat també un enorme interès mediàtic. Unes 140 persones han estat acreditades per cobrir el matx, representant 73 mitjans diferents. Ningú es vol perdre un duel històric que valdrà un lloc per a la finalíssima de Budapest.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut