Femení – Sevilla FC: Golejada per seguir el pols pel títol (6-2)

Les blaugranes han superat el conjunt andalús en un matx vibrant en què Van der Gragt ha marcat el seu primer gol amb l’equip

Triomf cabdal per mantenir el duel amb l’Atlètic de Madrid per la Lliga. Les blaugranes han superat un Sevilla FC molt combatiu al Miniestadi, en el matx avançat de la jornada 29. Les blaugranes s’han situat ràpidament amb 3-0 al marcador amb gols de Martens i doblet d'Oshoala, però una reacció visitant ha reduït distàncies (3-2, min 38). El primer gol de Van der Gragt com a barcelonista al minut 42 ha sufocat el perill sevillista, i Aitana i Candela han arrodonit la golejada en el segon temps per traslladar la pressió a l’Atlètic de Madrid, que s’enfrontarà al València aquest dissabte.

El Barça ha començat elèctric. Al minut 4, Cuesta Arribas no ha assenyalat un clar penal comès sobre Martens. I sis minuts després l’holandesa s’ha refet i ha inaugurat el marcador amb una gran jugada personal. Les blaugranes han dominat clarament el primer tram del matx, i han arribat dos gols més. Oshoala ha superat Noelia Ramos amb un gran remat de cap després d’una centrada mil·limètrica d’Aitana. I la mateixa davantera nigeriana ha fet el 3-0 tot seguit, enviant a la xarxa una assistència exquisida d’Andressa Alves.

Reacció visitant

Tot i el resultat i el joc exhibit pel Femení, el Sevilla ha retallat distàncies amb dos gols ràpids. Primer Karpova, al minut 35 ha batut Paños i tres minuts després, després d’un autogol desafortunat de María León quan ha intentat refusar una pilota lateral.

Però al minut 41 Van der Gragt ha celebrat el seu primer gol com a culer després de rematar un servei de cantonada. I, amb dos gols d’avantatge per a les catalanes, ha acabat una primera part vibrant. Un segon temps que ha començat amb ensurts, ja que el Sevilla, en botes de Nagore primer, i Karpova després, ha buscat el gol en els primers minuts de la represa.

Sentència blaugrana

Amb el pas dels minuts, les de Lluís Cortés han agafat les regnes del segon temps i han imposat el seu domini. I al minut 62, després d’una acció molt elaborada, Aitana ha col·locat el 5-2 rematant de cap un xut d’Oshoala al travesser. I ja al tram final Candela ha arrodonit el resultat al minut 82 després d’enviar a la xarxa una gran assistència de Claudia Pina.

El proper repte de l’equip serà al mateix escenari aquest diumenge a les 12.00 hores contra el Bayern, en una nova jornada històrica per al Barça Femení.

La fitxa del partit

FCB, 6
Sevilla, 2

Barça Femení: Paños, Marta T. (Gemma Gili, min 72), Van Der Gragt, María León, Melanie, Aitana, Hamraoui, Andonova, Andressa Alves (Bárbara, min 72), Martens (Pina, min 66) i Oshoala (Candela, min 66).

Sevilla FC: Noelia Ramos, Maite, María Bores (Amparo, min 53), Cometti, Pancha Lara, Andrea, Isa Haas (Toni Payne, min 53), Nagore, Ana Franco (Ali, min 79), Karpova (Raquel Pinel min 67) i Olga.

Gols: 1-0 Martens (min 10), 2-0 Oshoala (min 39), 3-0 Oshoala (min 33), 3-1 Karpova (min 35), 3-2 María León P.P. (min 38), 4-2 Van der Gragt (min 41), 5-2 Aitana (min 61), 6-2 Candela (min 82).

Àrbitra: Cuesta Arribas. Ha amonestat Van der Gragt (min 25), María León (min 46), Hamraoui (min 69) i la visitant Andrea (min 52).