Els records inesborrables de la Youth League

Els records inesborrables de la Youth League

Arnau Tenas, Nils Mortimer, Alejandro Marqués, Jandro Orellana i Arnau Comas ja van estar presents l’any passat a la fase final de la UEFA Youth League, encara que aquesta vegada el defensa gironí s’ho perdrà, finalment, per lesió

Alejandro Marqués va marcar dos gols a la final de la Youth League de la temporada passada disputada contra el Chelsea (3-0). Jandro Orellana va jugar 74 minuts abans de ser substituït per Dani Morer i Arnau Comas i Nils Mortimer, molt joves encara, van estar a la banqueta de Garcia Pimienta donant suport a l’equip. Com també ho va fer Arnau Tenas, el tercer porter, que no va parar d’animar als seus companys en tot moment. Ara tots cinc tornen a Nyon. I ho fan amb una situació ben diferent. Quatre d’ells tindran un protagonisme principal en aquesta nova edició de la Youth League en la que el Barça s’enfrontarà divendres, una altra vegada, al Chelsea a les semifinals (18.00 hores). I un d’ells, Arnau Comas, haurà d’animar als seus companys des de la grada per culpa d’una maleïda lesió que no el deixarà trepitjar la gespa. Tots cinc, això sí, lluitaran per aconseguir el títol per què tots cinc sabem què significa jugar al Barça i tenen uns records inesborrables de la seva experiència la passada temporada a la UEFA Youth League.

Arnau Tenas:

“És un record impressionant quedar campió de la UEFA Youth League. Va ser una experiència inoblidable”.

“Som el Barça i sempre comencem l’any amb la idea de guanyar la Youth League”.

Nils Mortimer:

“Tinc un record molt bonic de la Youth League. És una competició que ens ajuda a créixer molt com a futbolistes. L’any passat la vam guanyar i esperem repetir la història aquesta temporada”.

“Som el Barça i això sempre et fa ser el favorit de cara a qualsevol competició en la que participis”.

Alejandro Marqués:

“Quan recordes aquell dia et venen unes imatges espectaculars al cap”.

“L’any passat era un equip més veterà, amb més jugadors de tercer any que ja havien disputat la competició. Aquest any som un equip més jove però tenim les mateixes ganes de tornar a guanyar el títol”.

Arnau Comas:

 “És el màxim títol al que pots aspirar en categoria juvenil”.

“Anem a Nyon a guanyar, però per una altra part crec que també has de gaudir del torneig”

Jandro Orellana:

 “Se't posa una mica la pell de gallina en recordar aquells moments”.

“Aquest any arribem també molt bé. L’equip està preparat. És una competició que sempre genera molta il·lusió i expectatives i això l’equip ho sap i es conscient. Estar a la Final Four és fruit de tot el treball de l’any i crec que arribem en el nostre millor moment de la temporada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut