Barça Femení – Sevilla FC (prèvia): Toca Lliga al Mini

Barça Femení – Sevilla FC (prèvia): Toca Lliga al Mini

16.00 hores, Movistar Vamos: L’equip busca l’onzena victòria consecutiva en la penúltima jornada (avançada) del campionat

Enmig del somni de la Lliga de Campions, arriba la penúltima jornada de Lliga al Miniestadi. El Barça rep el Sevilla aquesta tarda amb l’obligació de vèncer per arribar al darrer partit, a Tenerife, viu. Es troba, ja sense discussió, en el millor moment de la temporada: encadena deu victòries consecutives entre les dues competicions i vuit d’elles sense encaixar ni un sol gol.

El 0-1 de fa només tres dies a Munic ha generat la màxima expectació per a la tornada de les semifinals de diumenge al Mini. Abans, però, la Federació Espanyola va estipular que també es jugués entre setmana. I el Barça no pot fallar davant d’un Sevilla pendent de certificar una permanència ben encarrilada.

La frase de Lluís Cortés

“No és fàcil però portem tot l’any igual, amb setmanes de doble partit. Sí que va ser especial perquè va ser una semifinal però no ens queda una altra que centrar-nos en el nou partit, que no serà fàcil, perquè el rival voldrà aprofitar la incertesa i el hem de ser molt fortes al nostre camp”.

La frase de Melanie Serrano

“Personalment estic intentant gaudir de tot el que ens està passant, des que vam començar a guanyar a Segona Divisió (2008). És un treball de molta gent des de fa molts anys perquè el Barça estigui on és”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut