Benvinguts a ‘La casa de l’handbol’

Benvinguts a ‘La casa de l’handbol’

El Barça Lassa desvela el pla d’assalt per accedir a la Final Four de la Lliga de Campions; es prepara per superar els quarts de final contra el Nantes i aconseguir el bitllet a Colònia

Quan queden pocs dies perquè comenci l’apassionant eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions contra l’HBC Nantes, el Barça Lassa ha desvelat el pla que seguirà per assaltar la Final Four de Colònia. Recreant la sèrie ‘La casa de papel’, el tècnic Xavi Pascual es posa en la pell d''El Profesor’ per organitzar el dispositiu que ha de servir per aconseguir el bitllet per ser entre els quatre millors d’Europa.

El repte començarà el proper dimecres 24 d’abril a Nantes. L’H Arena acollirà el partit d’anada a les 20.45 hores, i, uns dies després, el dissabte 4 de maig (19.30h), el Palau Blaugrana viurà la tornada, en què s’acabarà de decidir l’eliminatòria. El nou vegades campió d’Europa es creua amb l’actual subcampió amb un objectiu comú: arribar a Colònia.

L’espot segueix la línia dels que ha fet l’equip en els últims anys sempre a aquestes alçades de competició. Un vídeo per traçar el camí cap a l’objectiu que tots els culers volem assolir. En la recreació de ‘La casa de papel’, cadascú té el seu paper. Cada jugador adopta el nom de la ciutat on va néixer com el seu àlies, i es reuneixen per rebre les instruccions de Xavi Pascual: “Som aquí per donar un cop a l’handbol; només hi ha handbol, handbol i handbol”. L’objectiu? La Champions. 'El Profesor' ho deixa ben clar abans d’acabar l’espot: “Si algú vol rendir-se i marxar, ara és el moment. Els que us vulgueu quedar, benvinguts a ‘La casa de l’handbol’".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut